Nieuws

Wedstrijdsponsor Excelsior – Feyenoord: Een Veilig Gevoel

14 december 2015

Een Veilig Gevoel B.V. is zaterdag 28 november 2015 a.s. wedstrijd- en man of the match sponsor van de thuiswedstrijd Excelsior tegen Feyenoord. Sander Zuijdam van Een Veilig Gevoel B.V. kijkt uit naar de enige stadsderby die de Eredivisie rijk is.

 

Camerabeveiliging
Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. ,,Als beveiligingsspecialist voorzien wij in de vraag naar beveiligingsdiensten zoals: camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren en toegangscontrole. Via een ‘Abonnement op Veiligheid’ heeft u alles in één keer goed geregeld’’, aldus Sander Zuijdam.

 

Leuke en spannende wedstrijd
,,Mijn zakenpartner Rick Ruisch zit in het bestuur van Excelsior. Sinds zijn betrokkenheid bij de club ben ik zelf ook een fanatieke supporter geworden. Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan. Dit sluit aan bij de bedrijfsvoering van Excelsior, waar een gedegen beleid wordt gevoerd en waar groei op een gezonde manier wordt gerealiseerd.’’
,,Bovendien staat de zorg voor klanten (supporters en sponsoren) hoog in het vaandel. Dit is de reden waarom wij sinds 2 jaar sponsor zijn van Excelsior. Mijn verwachting van de wedstrijd Excelsior tegen Feyenoord is dat het een leuke en spannende wedstrijd gaat worden’’, besluit Sander.

 

Foto: Sander Zuijdam en Rick Ruisch van Een Veilig Gevoel.

Terug naar overzicht