Excelsior onder 14 wint met 0-2 van FC Dordrecht

16 oktober 2016

Excelsior onder 14 speelde tegen het altijd lastige FC Dordrecht en won verdiend met 0-2. De Rotterdammers gaven weinig tot niets weg en er werd bij vlagen aardig gevoetbald. Dankzij een mooie vrije trap was het halverwege 0-1. In de tweede helft wist Excelsior meer kansen te creëren, maar het schortte aan de afwerking. Pas laat in de tweede helft viel dan toch de verdiende tweede treffer. Excelsior onder 14 heeft nu twaalf punten uit vier wedstrijden.

Brabant United
Excelsior onder 17 en onder 15 speelden allebei uit tegen Brabant United. Onder 17 was in het eerste half uur veel sterken, kreeg ook aardig wat kansen, maar wist deze niet te verzilveren. Meteen na rust had Brabant United de overhand en werd het 1-0. Na de gelijkmaker van Redouan Elhankouri, kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar kort voor tijd maakte Redouan de terechte 2-2. Onder 15 had een heel wat minder leuke dag in Brabant. De ploeg had een veldoverwicht, maar kwam niet tot scoren. Brabant United counterde zich naar een 5-1 overwinning.

Matige wedstrijd
Excelsior onder 19 speelde een matige wedstrijd tegen Feyenoord onder 18 en verloor met 1-2. Na een achterstand, kwam Excelsior na rust op gelijk hoogte. Vijf minuten voor tijd ging het echter alsnog mis, 1-2. Excelsior onder 13 met op eigen terrein met 2-0 van MVV. Excelsior onder 12 behaalde in de twin games tegen Almere City de eerste overwinning van het seizoen. Er werd hard gewerkt tegen een fysiek sterk Almere City. Excelsior liet nog flink wat kansen, waardoor het lang spannend bleef. Uiteindelijk wonnen de Rotterdammers echter met 17-10. Ook Excelsior onder 11 speelde tegen Almere City en won met 5-7.

Meer Jeugd

ma 22 april 2024

Excelsior onder 14 kampioen na 2-4 winst op NEC

Excelsior onder 14 won met 2-4 van N.E.C. en mocht door dit resultaat het kampioenschap vieren.…

Een jeugd weekend voor onze jeugdafdeling. Voor de eerste keer dit seizoen bleven alle teams van…