Excelsior onder 17 wint met 0-3 van Spartaan'20

18 september 2016

Excelsior onder 17 speelde zaterdag tegen Spartaan’20 en kreeg in de eerste helft veel kansen. Er werd twee keer gescoord, maar dat had vaker moeten zijn. In de tweede helft kregen de Rotterdammers veel minder mogelijkheden, maar wisten ze wel nog één keer te scoren, waardoor het 0-3 werd.

Afgekeurd
Excelsior onder 15 speelde ook tegen Spartaan’20 en stond na een slechte eerste helft met 2-0 achter. De tweede helft was gelukkig veel beter, maar verder dan 2-1 kwam de ploeg niet. Serona Seymor zorgde wel voor 2-2, maar die werd ten onrechte afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Gelijke hoogte
Excelsior onder 19 speelde op eigen terrein met 1-1 gelijk tegen VVV Venlo. Excelsior Rotterdam kreeg in de aardige eerste helft veel kansen, maar verzilverde er maar één. In de tweede helft kwamen de Limburgers op gelijke hoogte en in het vervolg van de wedstrijden konden beide partijen nog winnen, maar bleef het bij 1-1.

Goed georganiseerd
Excelsior onder 13 speelde een prima wedstrijd bij Sparta Rotterdam. De ploeg speelde goed georganiseerd en gaf weinig weg tegen een iets sterker Sparta. Na 55 minuten kwam Excelsior zelfs op voorsprong, maar in de slotfase stapte Sparta dankzij een afstandschot en twee counters alsnog als winnaar van het veld, 3-1.

Niet onverdienstelijk
Excelsior onder 12 speelde uit tegen ADO Den Haag en verloor nipt met 15-14. Excelsior onder 11 speelde op eigen terrein tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. De Rotterdammers deden dat niet onverdienstelijk, maar verloren de twin games uiteindelijk met 6-11.

Oefenwedstrijd
Excelsior onder 10 speelde een oefenwedstrijd tegen CDW onder 11. Vooral zaken waarop die week was getraind, kwamen terug in de wedstrijd die uiteindelijk met 25-13 werd gewonnen. Excelsior onder 9 speelde in het beker thuis tegen Sportlust en won met maar liefst 14-0.