Kevin Vermeulen verlengt contract tot 2018

24 mei 2016

Kevin Vermeulen heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. De 25-jarige speler voetbalt al drie seizoenen voor Excelsior en plakt daar nu dus nog twee jaar aan vast. Vermeulen kwam in drie seizoenen tot 81 wedstrijden, voornamelijk als invaller. Zijn doel voor de komende jaren is om meer minuten te maken als basisspeler.

Verder ontwikkelen
,,We zijn gelukkig in de Eredivisie gebleven en bovendien heb ik het nog steeds erg naar mijn zin bij de club’’, zegt Kevin Vermeulen. ,,Ik ga elke dag met plezier naar de club en dat vind ik het belangrijkste. Ik zie ook voldoende mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb afgelopen seizoen 23 wedstrijden gespeeld, maar vooral als invaller. Komend seizoen wil ik vooral meer minuten gaan maken en niet alleen tien, vijftien minuten aan het eind van een wedstrijd, maar als basisspeler.’’

Wedstrijden
Vermeulen maakte in de zomer van 2013 de overstap van XerxesDZB naar Excelsior en paste zich snel aan. Daarvoor voetbalde hij onder meer voor Stadspolders, VVGZ, Feyenoord en FC Dordrecht. In zijn eerste seizoen bij Excelsior kwam hij tot 34 wedstrijden en 4 doelpunten. Na de promotie speelde hij in het eerste jaar 24 wedstrijden en afgelopen seizoen 23. In beide jaargangen kwam hij twee keer tot scoren, waaronder in het beslissende duel tegen SC Cambuur.

Doelpunt
,,Vorig jaar brak ik mijn been in Leeuwarden en kregen we de 95e minuut alsnog de gelijkmaker tegen, waardoor we ons nog niet veilig speelden’’, kijkt Vermeulen terug op de ontmoetingen met SC Cambuur. ,,Nu scoorde ik en speelden we ons wel veilig. In hetzelfde stadion, met dezelfde scheidsrechter, maar die wedstrijd gaf natuurlijk een veel beter gevoel.’’

Nieuwe trainer
Dat goede gevoel wil hij de komende twee seizoenen vasthouden: ,,Ik ben natuurlijk erg benieuwd wie de nieuwe trainer wordt. Ik heb sowieso veel zin in het nieuwe seizoen. De afgelopen dagen hebben we het huidige seizoen met de selectie afgesloten op Ibiza. Nu is het echt vakantie en vanaf 25 juni, als de eerste training op het programma staat, ga ik vol voor mijn kans. Daar kijk ik nu al erg naar uit.’’

Bestel nu je seizoenkaart
Kevin Vermeulen is er weer bij komend seizoen! Jij ook? Bestel nu je seizoenkaart via onze ticketshop of klom langs bij de administratie.

Terug naar overzicht