De Bok Roijers Gasseling Advocaten is betrokken bij sport in de stad

8 mei 2015

In het sponsorbestand van Excelsior zitten verschillende advocatenkantoren. Een van deze kantoren is het Rotterdamse De Bok Roijers Gasseling Advocaten. Sinds vier jaar is De Bok Roijers Gasseling Advocaten lid van de Excelsior Business Club en onlangs werd het contract weer verlengd.
In het voormalige Shellkantoor aan het Rotterdamse Hofplein kijken de medewerkers van De Bok Roijers Gasseling Advocaten aan één kant van hun afdeling uit over Kralingen. ,,Het stadion kunnen we van het dak van het gebouw net zien’’, zegt Jorne Kloots. ,,Wij komen allebei uit Kralingen’’, vult zijn collega Sanne Bouthoorn aan. ,,Maar dat is natuurlijk niet de belangrijkste reden dat we nu bij Excelsior zitten. Er gaan meer mensen van kantoor naar de wedstrijden, al zijn wij wel het meest fanatiek.’’
,,Wij zijn een all round kantoor voor het MKB en MKB plus’’, vertelt zij over De Bok Roijers Gasseling Advocaten. Er wordt met korte lijnen gewerkt en we hebben een Rotterdamse aanpak. Het persoonlijke contact en een praktische werkwijze hebben wij op kantoor zeer hoog in het vaandel staan. Met onze klanten kunnen wij op diverse vlakken meedenken, desgewenst als een soort huisjurist.”
,,Wij richten ons voornamelijk op ondernemingen’’, vult Jorne aan. ,,Met elke vraag waarmee je als ondernemer te maken zou kunnen krijgen, kunnen ze bij ons terecht. Dat kan gaan over huur- of arbeidsrecht gerelateerde kwesties maar bijvoorbeeld ook over overeenkomsten of overnames. En wat we doen, dat doen we goed.’’ Het Rotterdamse advocatenkantoor, opgericht door de drie naamgevers, bestaat sinds 1997. Inmiddels bestaat het kantoor uit twintig advocaten en tien personen ondersteunend personeel. Daarnaast biedt het kantoor ook trust-diensten via trustkantoor MaasTrust.
Jorne verklaart de band tussen het kantoor en Excelsior: ,,Wij hadden eerst een gedeelde box bij Sparta, maar daardoor was er veel minder contact met andere sponsors of businessclubleden. Nu zijn we sinds vier jaar sponsor bij Excelsior en zijn die contacten er veel mee. Als kantoor willen wij graag betrokken zijn bij sport in de stad. Excelsior is een leuke club, ik ken geen mensen die Excelsior geen warm hart toedragen. Daarbij vinden wij het leuk om relaties mee naar de thuiswedstrijden van Excelsior te nemen, zeker als ze in de Eredivisie spelen. Naast Excelsior sponsoren we onder meer ook Hockey Club Rotterdam en andere sportverenigingen in Rotterdam en omgeving.’’
Het aantal advocatenkantoren in de businessclub is groot, maar te overzien. Jorne: ,,We zitten met veel kantoren bij dezelfde vijver, maar dat is niet erg. Wij willen nieuwe contacten opdoen en de activiteiten van de businessclub zijn daar heel geschikt voor. Zo ben ik laatst bij een netwerkontbijt geweest, dat was erg leuk.’’
,,Meestal gaat een van ons naar die bijeenkomsten toe of we gaan samen, omdat het belangrijk is dat mensen je leren kennen’’, vult Sanne aan. ,,Bij de evenementen van de businessclub kom je altijd nieuwe mensen tegen en dat is leuk omdat we graag in contact komen met relaties in het Rotterdamse. Het is sowieso goed om je gezicht te laten zien als bedrijf. Ook daarbij is de persoonlijke klik belangrijk.’’
Sanne is net als Jorne een voetballiefhebber: ,,Ik vind het Nederlandse voetbal leuk om te volgen, ik volg ook het internationale voetbal. Hier op kantoor gaat het best vaak over voetbal, soms tot ‘ongenoegen’ van andere dames.’’ Jorne, lachend: ,,We doen op kantoor sowieso veel met sport, zoals bedrijfshockey, ons tennistoernooi en golfen. Ook tijdens bedrijfsuitjes. Dan doen we altijd iets met competitie erin, want dat vinden wij leuk. Je moet wel kunnen strijden en winnen.’’

Kijk voor meer informatie over De Bok Roijers Gasseling op www.brglegal.com of download de ‘De Bok-app’.

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek