Nederlof BV subsponsor van Excelsior Rotterdam

10 mei 2017

Nederlof BV is de komende drie seizoenen subsponsor van Excelsior Rotterdam. Het in IJmuiden en Stellendam gevestigde nationaal en internationaal georiënteerde visbedrijf is vanaf komend seizoen mouwsponsor van onze jeugdteams en van het gezamenlijke vrouwenteam van Excelsior/Barendrecht.

Gezellige club
Maarten Buitendijk woonde lange tijd in Italië en kwam, terug in Nederland, per toeval bij de open dag van Excelsior terecht. ,,Ik vond de sfeer daar zo gezellig dat ik meteen geïnformeerd heb of er nog business-seats beschikbaar waren. Daarna hebben we founders-seats genomen en de komende drie jaar zijn we dus subsponsor. Dat komt doordat we Excelsior een gezellige club vinden.’’

Relatiemanagement
,,Wij maken niet alleen reclame om bekend te worden’’, vult Erik Slof aan. ,,Wij vinden het vooral ook leuk om te doen en om de club te steunen. De manier waarop mensen bij Excelsior met elkaar omgaan is heel prettig. Het relatiemanagement is goed geregeld bij de club, je leert mensen snel en makkelijk kennen. Wij houden van samenwerken op de lange termijn en daarom hebben we nu een overeenkomst voor drie seizoenen getekend.’’

Jeugdopleiding
,,Wij zijn met de club meegegroeid’’, zegt Buitendijk. ,,Na de afgelopen drie seizoenen zijn we met de club in gesprek gegaan en zodoende kwamen we bij de jeugdopleiding uit. Wij vinden het heel belangrijk dat de jeugd gestimuleerd wordt om te sporten. De jeugdopleiding is voor Excelsior bovendien heel belangrijk. Daarom zijn wij de komende drie jaar mouwsponsor van de jeugdteams.’’

Damesvoetbal
Daarnaast wordt Nederlof BV, dat ook sponsor is bij de andere twee Rotterdamse BVO’s, de eerste mouwsponsor van het gezamenlijke vrouwenteam van Excelsior en Barendrecht. ,,Wij vinden het heel leuk dat Excelsior samen met Barendrecht gaat deelnemen aan de Eredivisie Vrouwen. Damesvoetbal wordt steeds populairder en er zijn veel vrouwen die echt goed kunnen voetballen.’’

Meer Nieuws

wo 5 mei 2021

Sjaak Geeve tekent als materiaalman bij Excelsior Rotterdam

Sjaak Geeve zette onlangs zijn handtekening onder zijn contract als materiaalman bij Excelsior Rotterdam. De 63-jarige…

Lees meer

wo 5 mei 2021

Aantal speelsters verlaat Excelsior Vrouwen na dit seizoen

Een aantal speelsters gaat Excelsior Rotterdam Vrouwen na dit seizoen verlaten. Zo werd onlangs bekend dat…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek