Anouar Hadouir ook komend jaar bij Excelsior Rotterdam

8 juni 2018

Anouar Hadouir speelt ook komend seizoen voor Excelsior Rotterdam. De 35-jarige middenvelder heeft zijn contract met een jaar verlengd en heeft er veel zin in om ook het nieuwe seizoen met Excelsior in de Eredivisie te spelen.

Excelsiorfamilie
,,Ik ben er hartstikke blij mee’’, zegt Anouar Hadouir over zijn contractverlenging. ,,Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis bij deze club en daarom ben ik heel blij dat ik ook komend seizoen deel mag uitmaken van de Excelsiorfamilie. Het is een kleine en gezellige club die bij mij past. Die klik is belangrijk, want het is prettiger werken als je je ergens thuis voelt.’’

Twee kanten
Hadouir is met zijn 35 jaar en 366 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam de meest ervaren speler in de selectie van Excelsior. ,,Diep in mijn hart wist ik al dat ik door wilde bij Excelsior, maar dat moet natuurlijk van twee kanten komen. Ik voel me goed, heb het naar mijn zin en hoefde er dus niet lang over na te denken toen bleek dat Excelsior door wilde.’’

Adrie Poldervaart
,,Ik heb de afgelopen twee jaar prima samengewerkt met Mitchell van der Gaag en ik weet zeker dat dit met Adrie Poldervaart ook gaat gebeuren. Ik begrijp dat mensen de keuze voor hem verrassend vonden, maar wij kennen Adrie natuurlijk al langer. Wij praten hier elke dag met elkaar over voetbal. Over onze eigen wedstrijden, maar ook over andere competities. Wij weten dus meer van hem dan veel anderen en met zijn spelopvatting heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.’’

Tevreden
Hadouir kijkt terug op een geweldig seizoen met Excelsior: ,,We hebben het super goed gedaan. Ook persoonlijk ben ik tevreden, ik heb weer een bijdrage aan het team kunnen leveren. Ik speel misschien niet altijd, maar ik wil wel belangrijk zijn voor de ploeg. Ik weet wat mijn rol is. Met dat doelpunt tegen Sparta (de 2-3) heb ik inderdaad punten gescoord bij de fans, haha. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit team en ga ook komend seizoen mijn best doen om Excelsior nog beter op de kaart te zetten.’’

Spannend
,,Het wordt inderdaad weer een spannend seizoen komend jaar’’, kijkt hij vooruit. ,,Met drie gepromoveerde clubs, wordt de competitie nog leuker. Het zegt verder overigens niets, ook nu zullen wij net als iedereen weer keihard moeten werken. Die drie clubs zijn immers niet voor niets gepromoveerd. Het wordt echt niet makkelijker, we zullen het gewoon weer op het veld moeten laten zien.’’

Trainersdiploma’s
Hadouir kwam twee seizoenen geleden naar Excelsior van het Marokkaanse Moghreb Athletic Tétouan. Eerder kwam hij uit voor Willem II, Roda JC Kerkrade, Alemannia Aachen en NAC Breda. Voor Excelsior speelde hij in twee seizoenen 45 wedstrijden. Afgelopen jaar haalde hij tevens zijn TC III en II trainersdiploma’s. ,,Mijn ambitie is om ook TC I te halen en op termijn in het betaalde voetbal aan de slag te gaan. Ik wilde eerst zien of ik trainer zijn leuk vind en dat is zo. Ook dit doe ik echter stap voor stap. Komend seizoen richt ik mij helemaal op het voetballen en dan zien we daarna wel verder.’’

Meer Nieuws

vr 16 april 2021

Sondre Skogen kopt Excelsior naar verdiend punt tegen Telstar

Deze 1-1 was op basis van de hele wedstrijd misschien logisch, maar op basis van het…

Lees meer

do 15 april 2021

Excelsior maakt zich op voor uitduel tegen SC Telstar

Na de 2-1 overwinning in eigen stadion tegen N.E.C. speelt Excelsior Rotterdam morgenavond in Velsen-Zuid tegen…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

NAC Breda vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 23 april, 2021

21:00, Rat Verlegh-stadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Dordrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 30 april, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

NAC Breda vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 23 april, 2021

21:00, Rat Verlegh-stadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Dordrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 30 april, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

NAC Breda vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 23 april, 2021

21:00, Rat Verlegh-stadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Dordrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 30 april, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

NAC Breda vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 23 april, 2021

21:00, Rat Verlegh-stadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Dordrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 30 april, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek