Welkom bij Excelsior: Fysiotherapie Carnissehuis

6 augustus 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Fysiotherapie Carnissehuis.

Laagdrempelige praktijk
,,Ons bedrijf is een fysiotherapiepraktijk met zes therapeuten en twee locaties; één in Rotterdam-Zuid en de ander in Barendrecht’’, vertelt Thijs Oomsen van Fysiotherapie Carnissehuis. ,,Wij zijn een laagdrempelige praktijk die een buurtfunctie vervuld binnen de deelgemeente Charlois. We behandelen alle klachten, waarbij onze focus ligt op nek- en rugklachten, return-to-play bij sporters en voet gerelateerde klachten.’’

Sportieve blik
,,Als fysiotherapiepraktijk kijken wij altijd met een sportieve blik naar kansen in de omgeving. Een voetbalclub als Excelsior past goed bij onze ambities om te groeien en wij zijn verwachten dat de Excelsior Business Club ons gaat helpen bij het uitbreiden van ons netwerk in de omgeving Rotterdam.’’

Support
,,Sportief gezien hopen we natuurlijk dat Excelsior Rotterdam terug kan keren naar de Eredivisie’’, kijkt Oomsen vooruit op het aankomende seizoen. ,,Wij gaan komend jaar zorgen dat het niet ontbreekt aan support en kijken tegelijk uit naar het uitbreiden van ons netwerk voor en na de wedstrijden en tijdens activiteiten van de businessclub.’’

Meer Business nieuws

vr 7 mei 2021

Dubbelsteyn | De Fonkert BMW & MINI biedt ‘The power of Choice’

Maurice Hazelebach is een van de eigenaren van onze mobiliteitspartner Dubbelsteyn | De Fonkert BMW &…

Lees meer

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek