BMW Dubbelsteyn officiële autosponsor van Excelsior

4 september 2019

BMW Dubbelsteyn is de komende drie jaar de officiële autosponsor van Excelsior Rotterdam. Het autobedrijf uit Dordrecht en Excelsior slaan de handen in de komende jaren op verschillende gebieden ineen.

Familiegevoel
,,Excelsior wordt gezien als een familieclub en dat familiegevoel is ook wat wij als bedrijf willen uitstralen’’, zegt Maurice Hazelebach van BMW Dubbelsteyn. ,,Net als wij is Excelsior bovendien lekker down to earth en daarom passen wij goed bij elkaar. Onze slogan #jointhefamily sluit daarbij naadloos aan bij het #samensterk van Excelsior Rotterdam. Het #jointhefamily komt niet alleen tot uiting in het feit dat veel spelers en medewerkers van de club sinds dit seizoen BMW of MINI rijden, maar ook in de nieuwe Excelsior Rotterdam Business App, powered by BMW Dubbelsteyn.’’

Eredivisieniveau
,,Sportief gezien komen we helaas uit in de Keuken Kampioen Divisie, maar ons zakelijk netwerk is van eredivisieniveau’’, zegt commercieel directeur Daan Bovenberg van Excelsior Rotterdam. ,,Dat willen we in alles blijven. Verbinden en een zakelijke familie zijn voor onze partners is daarbij voor ons van groot belang. De nieuwe Excelsior Business App sluit hier goed op aan en helpt ons de volgende stap te zetten op zakelijk gebied. De app is niet alleen praktisch, maar zorgt er ook voor dat bedrijven uit ons netwerk nog makkelijker met elkaar in contact komen.’’

KarTalks
De BMW’s en MINI’s van Dubbelsteyn spelen daarnaast een belangrijke rol in de nieuwe rubriek KarTalks, die vanaf volgende week te zien zal zijn in elke aflevering van Excelsior Thuis. Presentatrice Karlijn Bernoster voelt op de achterbank van een auto selectiespelers van Excelsior Rotterdam aan de tand. Uitgebreidere versies van deze interviews met (nieuwe) leden van de #excelsiorfamilie zijn te zien in deze businessapp.

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek