Welkom bij Excelsior: Sempre Solucions BV

3 september 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Sempre Solucions BV.

Brancheonafhankelijk
,,Wij bemiddelen IT & HR professionals op basis van detachering en werving- en selectie’’, vertelt Daniël van Ballegooijen van Sempre Solucions BV. ,,Sempre Solucions is actief voor veel verschillende branches, zoals overheid, verzekeringen, financiële instellingen, gezondheids- en welzijnszorg, IT en communicatie, transport & logistiek, onderwijs en food & non-food, dat je gerust kunt stellen dat wij brancheonafhankelijk werken.’’

Ondersteunende rol
,,Wij gaan voor een langdurige relatie, zodat wij onze klanten steeds beter leren kennen. Wij blijven graag op de hoogte van alle veranderingen binnen een onderneming, zodat wij steeds perfect op de behoeften van onze opdrachtgevers in kunnen spelen. Onze klanten zijn zeer tevreden over de werkwijze van Sempre Solucions. Ons bemiddelingsproces is van een heel hoog niveau. Veel detacheringsbureaus werken volledig geautomatiseerd. Wij werken ook met de nieuwste technologieën, maar wij vinden dat die een ondersteunende rol moeten spelen. Menselijke interactie en persoonlijke toenadering zijn voor ons de basis. Voor een succesvolle samenwerking zijn soft skills enorm belangrijk.’’

Realistisch
,,Excelsior is een mooie club!’’ motiveert Van Ballegooijen de reden om zich aan te sluiten bij de club. ,,Voetbal is onze passie! We willen graag in de regio meer naamsbekendheid krijgen en – sterker nog – graag zaken doen, dan is de keuze om te kiezen voor Excelsior niet zo moeilijk meer. Wij hopen natuurlijk op een terugkeer naar de Eredivisie. Maar laten we vooral realistisch blijven, dit is natuurlijk geen gemakkelijke opgave. Het seizoen is pas begonnen en de komende tijd zal uitwijzen wat de mogelijkheden zijn. Zakelijk gezien zijn we er weer een mooi jaar van aan het maken. Elk jaar proberen we het weer een beetje beter te doen en mogelijk dat ons lidmaatschap van de businessclub daarbij kan helpen!’’

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek