Welkom bij Excelsior: We Are HR!

1 oktober 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: We Are HR!

Oude bekende
Met We Are HR! verwelkomen we een oude bekende als sponsor. Na zijn aandelen Bonte Bij te hebben verkocht, heeft Hans van der Velden een nieuwe ambitieuze HR-adviesorganisatie opgericht: We Are HR! ,,Wij zijn klanten behulpzaam bij het oplossen van HR-vraagstukken’’, vertelt hij.

Deskundig op gebied van HR, Personeel & Organisatie
,,Wij zijn deskundig op het gebied van HR in combinatie met IT, het begeleiden van fusies en reorganisaties, Learning & Development, Recruitment & Interim HR. We zijn als adviseurs, projectmanagers en interim HR-professionals werkzaam in de profit en non-profit voor Nederlandse en internationaal georiënteerde klanten.’’

Supporter
,,In mijn jeugd heb ik bij Excelsior gevoetbald’’, zo motiveert hij de keuze om sponsor te worden van de club. ,,Ondanks dat ik nu in de buurt van Utrecht woon ben ik altijd Excelsior-supporter gebleven, in goede en mindere tijden. Zes jaar geleden heb ik met aangesloten bij de Excelsior Business Club.’’ “De komende twee seizoenen horen Excelsior supporters bij elke wedstrijd van ons via de Toeter, die op de tv-schermen in de businessruimte en op de videowall in het stadion, het begin van de eerste en tweede helft aankondigt.”

Aantrekkelijk voetbal
,,Ik verwacht dat Excelsior dit seizoen aantrekkelijk voetbal speelt, het moet leuk zijn om op de tribune te zitten. Met aantrekkelijk voetbal komen de resultaten vanzelf. Wij willen met We Are HR! de komende jaren een mooie netwerkorganisatie uitbouwen, die klanten helpt bij het oplossen van hun personele en organisatorische vraagstukken. We willen van klanten energie krijgen en klanten energie geven met verfrissende ideeën en oplossingen voor hun HR problemen. We heten immers niet voor niets We Are HR!”

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek