Welkom bij Excelsior: Mastehr BV

26 november 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Mastehr BV.

Potentieel beter benutten
MasteHR BV heeft een aanpak ontwikkeld die sneller en preciezer onbenut potentieel van mensen mobiliseert dan de traditionele managementtools. ,,Onze methode analyseert en vertaalt analyseresultaten in praktische (management)handvatten om zonder de traditionele druk binnen 3 maanden toch een flinke en concreet meetbare resultaatstijging in termen van productiviteit, faalkosten en uitval te bewerkstelligen’’, aldus Hans van der Aar van MasteHR BV.

Veel plezier
Het bedrijf heeft zich aangesloten bij Excelsior en de Excelsior Business Club vanwege de ongedwongen en prettige sfeer: ,,Ik wist na mijn eerste bezoek, als gast van Benzoni, dat ik hier wel lid wilde worden. Als tweede vind ik het mooi dat juist een club als Excelsior zo bewust bezig is met uit haar mensen te halen wat er ook werkelijk inzit. Het zou toch geweldig zijn als zich dat ook vertaald naar promotie naar de Eredivisie. Ook hoop ik mijn netwerk uit te breiden om nog meer elke dag bezig te kunnen zijn met mijn werk, iets waar ik echt heel veel plezier aan beleef!’’

Ontwikkeling
,,Sportief hoop ik dit seizoen op promotie naar de Eredivisie. Tegelijkertijd denk ik dat daar dan ook werkelijk kunnen blijven nog belangrijker is. Als het dus een jaartje langer duurt om structureel terug te keren in de Eredivisie, dan is dat zo. Zolang je ontwikkeling ziet, is dat geen probleem lijkt me. Dat geldt zakelijk ook. Zolang we ontwikkelen en groeien op een manier die past en het plezier in het werk hoog houdt ben ik voor 2020 oprecht tevreden. Dus dat gaan we dan maar doen!’’

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Jong AZ vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 7 mei, 2021

20:00, Sportpark De Kalverhoek

Geen publiek

Excelsior vs
Go Ahead Eagles

Keuken Kampioen Divisie

Woensdag 12 mei, 2021

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek