Drie nieuwe bestuursleden voor Excelsior Business Club

25 juni 2020

Het bestuur van de Excelsior Business Club heeft drie nieuwe leden. Wim Milder (Axoft IT & Telecom), André Noordwijk (BeGlobal Promotions) en Dannis de Redelijkheid (Actos Groep) zijn toegetreden tot het bestuur, dat verder bestaat uit voorzitter Sander Dekker (Cordeel Nederland BV) en Daan Bovenberg (Excelsior Rotterdam).

Zij zijn de opvolgers van Monique van Dommelen, Khalid Kassrioui en Arthur Rasenberg. ,,Zij hebben jaren in het bestuur gezeten en hebben echt iets moois neergezet waar we op kunnen voortbouwen’’, zegt voorzitter Sander Dekker. ,,In elk bestuur vindt over de loop van jaren een natuurlijk proces van wisseling plaats en is het goed dat er periodieke wijzigingen zijn. Ik wil de vertrekkende bestuursleden heel erg bedanken voor hun inzet. Wanneer mogelijk, zullen we ze op gepaste wijze bedanken. Bij de invulling van hun posities hebben we nadrukkelijk gekeken naar een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van onze leden en dat is met deze nieuwe bestuursleden weer gelukt.’’

Wim Milder (Axoft IT & Telecom)
,,Als je al zo lang als ik binnen een businessclub meeloopt, komt het moment dat je niet langs de lijn kunt blijven staan’’, zegt directeur Wim Milder van Axoft IT & Telecom. Hij is een echte netwerker en gaat als sponsor van Excelsior en lid van de businessclub zijn 23e seizoen in. ,,Ik ben eigenlijk altijd tevreden geweest over de businessclub, maar wist ook: als ze me vragen, dan wil ik zelf die verantwoordelijkheid nemen. Het belangrijkste is dat iedereen zich plezierig en welkom voelt en dat de Excelsior Business Club een eenheid is. Mijn rol zal vooral zijn om leden op een leuke en positieve manier aan elkaar en aan de club te connecten. Het is namelijk onze taak als businessclub om ervoor te zorgen dat mensen elkaar leren kennen.’’

André Noordwijk (BeGlobal Promotions)
André Noordwijk is samen met Marco Horneman eigenaar van BeGlobal Promotions. Zij gaan hun twaalfde jaar in bij Excelsior Rotterdam. ,,Wij hebben de businessclub in die jaren zien groeien’’, zegt hij. ,,Wij hebben het altijd goed naar ons zin gehad. Toen het wat kleiner was, maar ook nu de businessclub is gegroeid. Wij zijn in de afgelopen elf jaar zeer actief geweest binnen de businessclub en hebben ook een echt clubhart ontwikkeld voor Excelsior. Het is een fijne organisatie waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Juist in deze tijd van onzekerheid is de Excelsior Business Club nog belangrijker voor de sponsors. Door corona mogen bepaalde dingen niet, maar dat wil niet zeggen dat we niet ambitieus zijn. We kijken juist naar wat wel kan en vanuit die uitdaging ontstaat creativiteit.’’

Dannis de Redelijkheid (Actos Groep)
,,Toen ik werd gevraagd wilde ik helder hebben wat de verwachtingen zijn, want ik wil geen bestuursfunctie om een bestuursfunctie’’, zegt algemeen directeur Dannis de Redelijkheid van Actos Groep. ,,Het is een bijzondere periode, want veel bedrijven hebben last van de coronacrisis. De tijd dwingt ons als businessclub om qua evenementen kleinschaliger, frequenter en persoonlijker te gaan. Ook de stadionontwikkeling van Excelsior maakt dit tot een interessante periode. De businessclub heeft natuurlijk een goed track record, maar ik vind het een uitdaging om daar juist in deze tijd een mooi vervolg aan te geven. We worden gedwongen terug te gaan naar de basis en daaruit ontstaan vaak de mooiste dingen. Ik ben eveneens als supporter betrokken bij Excelsior4All en ook op dat gebied denk ik vanuit de businessclub iets te kunnen betekenen.’’

Voorzitter Sander Dekker is blij met de nieuwe bestuursleden. Ook hij ziet dat de Excelsior Business Club juist in deze tijd nodig is: ,,Naar aanleiding van de omstandigheden passen wij onze activiteiten daarom aan naar meer intiemere en persoonlijkere events. Op die manier onderhouden we ook zelf echt contact met alle leden, waardoor we ze nog beter kunnen bedienen en een echte meerwaarde kunnen zijn in een voor een ieder toch uitdagende periode.’’

Daan Bovenberg sluit zich hier bij aan: ,,Juist in deze tijd speelt de Excelsior Business Club een essentiële rol. Met de invulling van zowel de open gevallen posities als het programma dat we bieden denk ik dat we echt verder kunnen bouwen richting de toekomst. Het vorige bestuur heeft fantastisch werk geleverd en mede bij gedragen aan het zakelijke succes van de club in de afgelopen jaren. Aan het nieuwe bestuur de mooie uitdaging hier een passend vervolg op te geven!’’

Meer Business nieuws

vr 19 februari 2021

Het Excelsior-gevoel van Tim van der Neut

In 2012 kwam Tim van der Neut op uitnodiging van Aart van de Poll een keer…

Lees meer

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Jong Ajax

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 1 maart, 2021

18:45, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Almere City FC vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 6 maart, 2021

14:00, Yanmar Stadion

Geen publiek

Excelsior vs
Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag 12 maart, 2021

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek