Fase 2 seizoenkaartverkoop vandaag van start!

1 juli 2020

Na een succesvolle eerste fase waarin bijna 80 procent van de supporters zijn/haar kaart heeft verlengd, starten we vandaag met de tweede fase van de verkoop van onze seizoenkaarten! Dit betekent dat wij vanaf nu de volgende twee opties aanbieden:

SamenSterk – Regulier:
Voor de fans die de club een warm hart toedragen en willen steunen. De fans die weten dat ze misschien niet altijd hun steun op de tribune kunnen geven, maar desondanks een normale seizoenkaart willen. Voor de fans die ondanks alles de club gewoon trouw willen blijven. Voor deze fans bieden wij:

• Reguliere seizoenkaart
• Thuiswedstrijden: Competitie en 1 bekerwedstrijd
• Support your family business deals*

Door te kiezen voor de SamenSterk – Regulier kaart spreek je je onvoorwaardelijke steun uit naar de club en zie je af van een mogelijke tegemoetkoming voor wedstrijden in het seizoen 2020-2021 die vanwege coronamaatregelen zonder jouw steun op de tribune zullen worden afgewerkt.

SamenSterk – Compensatie:
Voor alle fans die de club minstens zo’n warm hart toedragen en willen steunen, maar het zelf ook zwaar hebben. De fans die wel willen, maar toch ook waarde hechten aan gecompenseerd worden voor gemiste wedstrijden. Voor die fans bieden wij:

• Reguliere seizoenkaart
• Thuiswedstrijden: Competitie
• Support your family business deals*

Door te kiezen voor de SamenSterk – Compensatie kaart geef je aan gecompenseerd te willen worden voor wedstrijden die vanwege coronamaatregelen zonder jouw steun op de tribune zullen worden afgewerkt. Hierbij zullen we de compensatieregeling richting zowel onze zakelijke relaties als publieke seizoenkaarthouders volledig gelijk trekken. De waarde van het aantal gemiste wedstrijden in seizoen 2020-2021 zullen als korting verrekend worden op de aanschafprijs van je seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022 met een max. van 33%.

*Support your family business deals:
Niet alleen wij, maar de hele Excelsiorfamilie heeft het zwaar. Elkaar helpen, juist nu, is waar we als Excelsior Rotterdam voor staan. Dat gaat echter niet vanzelf, daar is toewijding voor nodig. Vanuit het hart samen optrekken. Daarom willen wij komende periode de #supportyourfamily campagne lanceren waarbij we de brug slaan tussen onze seizoenkaarthouders en sponsoren. Profiteer met jouw seizoenkaart van (lokale) deals van partners uit onze business club!

Extra steun
In de afgelopen periode hebben wij veel vragen gekregen van mensen die de club een warm hart toedragen en iets extra’s willen doen. Uiteraard zijn we daar niet alleen heel trots op maar ook ontzettend blij mee. Krijgen zonder daar iets voor te geven, geloven wij echter niet in. Ook aan iedereen die iets extra’s wil doen hebben we daarom gedacht. Klik hier om de opties te bekijken.

#steunjeclub #samensterk

Meer Nieuws

vr 11 juni 2021

Volle stadions bij seizoenstart!

De aftrap van het nieuwe seizoen in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie…

Lees meer

vr 11 juni 2021

Speelschema Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022

De KNVB heeft vandaag het definitieve speelschema gepresenteerd voor de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022. Kijk…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN