Wedstrijdsponsor Excelsior - Telstar: 010 Concepts

22 september 2020

010 Concepts is vanavond wedstrijdsponsor van ons thuisduel tegen Telstar. Jurian Westhuis heeft zin in de wedstrijd vanavond, die hij als wedstrijdsponsor zal bekijken vanaf de nieuwe VIP-tribune achter het doel. Hij verwacht een leuke wedstrijd, want Telstar is volgens hem ‘geen verkeerde ploeg’.

Extra exposure
Tijdens de openingsavond van het businessclubseizoen zette Jurian Westhuis de naam van 010-Concept onder het kopje wedstrijdsponsor bij de thuiswedstrijd van vanavond. ,,Ik vond het leuk om dit te doen en zo’n doordeweekse wedstrijd is wat mij betreft ideaal. Als bedrijf is de extra exposure die je als wedstrijdsponsor krijgt natuurlijk mooi. Of er net zo veel doelpunten gaan vallen als in de eerste wedstrijd weet ik niet. Dat zou natuurlijk wel leuk zijn, al moeten de doelpunten dan wel aan de goede kant vallen…’’

Ondersteuning
Jurian Westhuis is sinds vorig jaar samen met zijn zakelijke partner Rick van der Lee sponsor van Excelsior Rotterdam en lid van de businessclub. ,,Wij zijn via Eticoll een keer meegekomen en waren eigenlijk meteen enthousiast. We voelden ons aangetrokken tot de prettige ambiance in het stadion en de businesslounge. Daarom hebben we meteen een paar stoelen genomen. In de ruimte, maar vooral ook via de businessclub gaan mensen jou en jij anderen herkennen. Daardoor ga je bij elkaar langs voor een kopje koffie en om eens te kijken wie ze zijn en wat ze doen. De ondersteuning hierbij van de accountmanagers is heel goed. Zij denken echt met je mee, waardoor je er als bedrijf echt iets aan hebt.’’

Twee bedrijven
Hij is overigens met twee bedrijven sponsor bij Excelsior Rotterdam. Met Angelwax Europe BV levert hij wereldwijd verzorgings- en reconditioneringproducten voor auto’s. ,,We leveren producten aan exclusieve autodealers in 42 landen’’, aldus Westhuis. Met 010 Concepts levert hij andere producten, waaronder op dit moment de desinfectiegel die onder meer wordt gebruikt in het Van Donge & De Roo Stadion. ,,Daarnaast leveren wij onder meer aan Het Rode Kruis, Feyenoord en Van der Valk. Deze gel is ontstaan vanuit een product dat wij al langer hebben en dat is bedoeld voor mensen die last hebben van een latex-allergie.’’

Interessante wedstrijd
Sinds hij is aangesloten bij de Excelsior Business Club is hij echt supporter van de club geworden. Ook volgt hij met belangstelling de jeugdafdeling sinds zijn neefje in een van de teams speelt. Zijn neefje is er vanavond bij als Westhuis als wedstrijdsponsor vanaf het VIP-vak de thuiswedstrijd tegen Telstar volgt. ,,Telstar is een aardige club dat niet voor niets mannen als Andries Jonker en Edgar Davids in de technische staf heeft. Ook hebben ze een aantal talentvolle spelers. Ik verwacht daarom een interessante wedstrijd en uiteraard hoop ik dat Excelsior wint.’’

Meer Business nieuws

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

do 3 december 2020

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kicks Promo

Ondanks de bijzondere tijden mogen we ook dit seizoen weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek