Welkom bij Excelsior Rotterdam: De Mediationshop

3 november 2020

Ondanks de bijzondere tijden mogen we ook dit seizoen weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via de Business App, Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: De Mediationshop.

Deskundige bemiddeling
Wanneer je zelf wilt meepraten over de toekomst en de beslissing bij een conflict niet aan een rechter wilt overlaten, dan ben je voor deskundige bemiddeling bij echtscheiding of bij een arbeidsconflict aan het goede adres bij de mediators van De Mediationshop. Een onafhankelijke en onpartijdige mediator kan je neutraal informeren over hoe gezamenlijke afspraken bij een scheiding of een arbeidsconflict vorm gegeven kunnen worden op basis van de wettelijke normen en maatstaven, die recht doen aan de wensen van beide partijen.

Voetballiefhebbers
,,De mediators bij de Mediationshop zijn enthousiaste voetballiefhebbers met een echt Rotterdams karakter’’, vertelt Vincent Wijmans. ,,Excelsior is een voetbalclub met een sympathieke uitstraling waar de sfeer nog echt ‘Rotterdams’ gezellig is. Ook mijn eerdere ervaringen bij de businessclub spelen daarin een grote rol. We weten dat er los van de wedstrijden ook veel leuke activiteiten georganiseerd worden en er daardoor veel mogelijkheden zijn om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere bedrijven. Hoewel zaken doen ook een belangrijke drijfveer is binnen een businessclub, krijg je nooit het gevoel dat het alleen daarom draait. De relaties die je bij Excelsior opbouwt gaan verder dan dat, met voetbal als mooi centraal bindmiddel.’’

Belangrijk
,,We zitten op dit moment door corona in onzekere tijden’’, zegt Wijmans over zijn verwachtingen. ,,Dat geldt zowel voor Excelsior als voor alle bedrijven. Hoewel we altijd sportief en zakelijk succes willen boeken, geeft deze tijd ook ruimte voor enige relativering. Wat is nou echt belangrijk in het (zaken)leven? Wanneer ben je succesvol? Wat is jouw betekenis voor anderen? Dit zorgt in elk geval voor een focus op de zaken die echt belangrijk zijn en die we nog wel kunnen doen met elkaar. Waarbij gezondheid voor iedereen weer met stip op de eerste plaats komt. Mijn verwachting voor dit seizoen is voornamelijk dat Excelsior wedstrijden kan blijven spelen (met of zonder publiek) en dat leden van de businessclub elkaar, als dat mogelijk is, weer in goede gezondheid mogen ontmoeten.’’

Meer Business nieuws

do 31 december 2020

Voscon helpt Excelsior met werkzaamheden in het stadion

,,Wij hebben echt mazzel’’, zegt Ronald van de Merwe gekscherend als het gaat over het sponsorschap…

Lees meer

do 3 december 2020

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kicks Promo

Ondanks de bijzondere tijden mogen we ook dit seizoen weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek

Aankomende wedstrijden

MVV vs
Excelsior

TOTO KNVB Beker

Dinsdag 19 januari, 2021

16:30, De Geusselt

Geen publiek

TOP Oss vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 23 januari, 2021

16:30, Frans Heesenstadion

Geen publiek

Excelsior vs
FC Den Bosch

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 30 januari, 2021

14:00, Van Donge en De Roo stadion

Geen publiek