Excelsior maakt zich op voor uitduel tegen SC Telstar

15 april 2021

Na de 2-1 overwinning in eigen stadion tegen N.E.C. speelt Excelsior Rotterdam morgenavond in Velsen-Zuid tegen SC Telstar. Daar treffen de Kralingers onder meer Redouan El Yaakoubi. Hij speelt nu nog voor SC Telstar, maar maakt deze zomer de overstap naar Excelsior.

Live via Excelsior Radio
Helaas is het duel tussen Excelsior Rotterdam en SC Telstar niet integraal te volgen via ESPN. Wel komen er flitsen voorbij in het schakelprogramma. Voor een live radioverslag kun je vanaf 19:45 uur weer terecht op deze pagina. Carlo Teunissen en Vincent Wernke houden je via deze weg en via ons Twitterkanaal vanuit Velsen op de hoogte van de verrichtingen van de Kralingers.

Blessuretijd
Eerder dit seizoen verloor Excelsior in eigen stadion met 1-2 van SC Telstar. Joël Zwarts zette Excelsior kort na rust op een 1-0 voorsprong, maar Sven van Doorn zorgde 20 minuten voor tijd voor de 1-1. Het duel leek ook zo te eindigen, tot Yaël Liesdek er diep in de blessuretijd alsnog 1-2 van maakte. ,,Als je zelf de kansen niet afmaakt, dan kan het gebeuren dat de tegenstander hem maakt’’, zei Julian Baas na afloop van die wedstrijd. ,,Het is hard dat we de wedstrijd zo afsluiten, want ik denk dat een punt voor beide ploegen terecht was geweest.’’

Redouan El Yaakoubi
Zoals gezegd treft Excelsior Rotterdam morgenavond onder meer Redouan El Yaakoubi. Hij speelt nu nog voor SC Telstar, maar zette onlangs al zijn handtekening onder een contract bij Excelsior Rotterdam. Uiteraard keken we toen al even vooruit naar dit duel, waarin hij zijn nieuwe club niks cadeau gaat doen: ,,Wat dat betreft ben ik gewoon zakelijk ingesteld. Ik speel nog steeds bij Telstar en Excelsior is dan dus gewoon mijn tegenstander. Ik ga ervan uit dat wij die wedstrijd met 3-0 gaan winnen…’’

Speel jij weer mee met onze Voetbalpoule?
Vergeet niet jouw voorspelling voor de uitwedstrijd tegen SC Telstar door te geven in onze Koning Sport voetbalpoule. Voorspel hier de uitslag van Excelsior en wie weet ben jij onze weekwinnaar!