Aantal speelsters verlaat Excelsior Vrouwen na dit seizoen

5 mei 2021

Een aantal speelsters gaat Excelsior Rotterdam Vrouwen na dit seizoen verlaten. Zo werd onlangs bekend dat Isa Pothof een contract heeft ondertekend bij Ajax Vrouwen, terwijl Nidia Bos en Marthe van Erk hebben aangegeven te kiezen voor hun maatschappelijke carrière.

Geweldige stap
Isa Pothof en Nidia Bos waren er allebei vanaf het begin bij, toen ons vrouwenteam voor het eerst deelnam aan de Eredivisie Vrouwen onder de naam Excelsior Barendrecht. Sindsdien zijn zij uitgegroeid tot vaste waarden in ons team. ,,Voor Isa is het natuurlijk een geweldige stap richting een van de topteams in Nederland’’, stelt hoofdtrainer Richard Mank. Nidia heeft aangegeven te kiezen voor haar maatschappelijke carrière en hetzelfde geldt voor Marthe van Erk, die sinds het seizoen 2018-2019 voor ons vrouwenteam speelt.

Afscheid
Naast deze speelsters wordt na dit seizoen ook afscheid genomen van Kim Hendriks, Celine de Jong, Isa Kagenaar en Luna Knoester. Fysiotherapeut Elke van den Heuvel kiest voor een onderzoek in het buitenland en gaat ons ook verlaten. Daarnaast is in onderling overleg met trainer/coach Janny Timisela van ons beloftenteam besloten om niet met elkaar verder te gaan.

Meer Nieuws

vr 11 juni 2021

Speelschema Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022

De KNVB heeft vandaag het definitieve speelschema gepresenteerd voor de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022. Kijk…

Lees meer

do 10 juni 2021

Excelsior pakt samen met partners de werkplekken en faciliteiten aan

Na het in eigen beheer nemen van de parkeerfaciliteiten, de wijzigingen in organisatiestructuur, invulling van nieuwe…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN