Excelsior investeert samen met NCOI in ontwikkeling van spelers en personeel

1 juni 2021

Excelsior Rotterdam biedt alle spelers, trainers en personeelsleden met ingang van het nieuwe seizoen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen door onbeperkt trainingen en cursussen te volgen bij alle bij de NCOI Groep aangesloten partners.

Ontwikkelen, inspireren, motiveren en helpen
,,Wij zien onze club en entiteiten als platform om zo veel mogelijk mensen te ontwikkelen, inspireren, motiveren en helpen’’, stelt algemeen directeur Daan Bovenberg. ,,Als werkgever willen wij investeren in individuele groei. Het bieden van een ruim scala aan ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden is hierbij essentieel. Via de Online Academy van NCOI bieden wij een enorm en gevarieerd aanbod van onlinetrainingen, webinars, leerlijnen en podcasts aan. Iedereen binnen de club krijgt onbeperkt toegang tot alles wat NCOI online te bieden heeft.’’

De volgende stap zetten
Excelsior beseft dat het aan de voetbalkant niet kan concurreren op basis van budget. De club wil daarom een omgeving creëren, waarin spelers en trainers zich optimaal kunnen (door) ontwikkelen. Bovenberg: ,,We zullen het anders moeten benaderen; slim en inventief zijn en alles bieden aan een speler om zich zowel binnen als buiten de lijnen te kunnen ontwikkelen. Spelers moeten weten dat ze bij ons en met ons de volgende stap kunnen zetten. Binnen het veld, maar ook zeker erbuiten. Hun ontwikkeling gaat verder dan alleen voetbal en is ook gericht op het leven daarna.’’

Professionaliseringsslag is cruciaal
Ook aan de niet-voetbal kant is het maken van een professionaliseringsslag cruciaal. Ontwikkeling moet volgens de algemeen directeur ook hier centraal staan: ,,Onze organisatie speelt een cruciale rol in het realiseren van de ambities die we als club voor ogen hebben. Door het ontwikkelen van het individu, de verschillende teams en de organisatie als geheel moeten we als club samen de volgende stap gaan zetten. Uiteindelijk is iedereen met een drijfveer om zich verder te ontwikkelen op zijn plek bij Excelsior.’’

Meer Nieuws

vr 11 juni 2021

Speelschema Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022

De KNVB heeft vandaag het definitieve speelschema gepresenteerd voor de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022. Kijk…

Lees meer

do 10 juni 2021

Excelsior pakt samen met partners de werkplekken en faciliteiten aan

Na het in eigen beheer nemen van de parkeerfaciliteiten, de wijzigingen in organisatiestructuur, invulling van nieuwe…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN