Excelsior pakt samen met partners de werkplekken en faciliteiten aan

10 juni 2021

Na het in eigen beheer nemen van de parkeerfaciliteiten, de wijzigingen in organisatiestructuur, invulling van nieuwe functies en de focus op persoonlijke ontwikkeling, heeft ook de kantooromgeving van Excelsior Rotterdam de afgelopen periode een metamorfose ondergaan. ,,Dit is de volgende stap in het verbeteren van alle voorwaarden om de gewenste ontwikkeling kracht bij te zetten. Willen we als club de volgende stap zetten, dan moeten we door’’, aldus algemeen directeur Daan Bovenberg.

Ontwikkeling
,,Sinds de opening van het stadion in 2000 is er heel beperkt geïnvesteerd in de werkplekken van de kantoororganisatie, terwijl we als organisatie enorm veranderd zijn. Nieuwe functies en afdelingen zijn ontstaan en ook de manier van werken is, mede dankzij corona, permanent veranderd. Met alle uitdagingen en vraagstukken die voor ons liggen en de stappen die we de komende jaren als club ook buiten het veld moeten maken om onze ambities te realiseren, pasten de ruimtes zowel qua verdeling als uitstraling en professionaliteit simpelweg niet meer. Wij willen een club zijn waar we ook buiten het veld stappen maken en mensen ontwikkelen. Een professionele en inspirerende werkomgeving is daarbij essentieel. In lijn met alle overige stappen die we aan het zetten zijn, hebben we heel bewust gekozen hier op dit moment echt aandacht aan te geven.’’

Samen sterk
,,Het mooie aan deze stap is met name de manier waarop we dit, op een voor Excelsior kenmerkende wijze, in samenwerking met onze partners tot stand hebben weten te brengen. Of het nu gaat om het ontwerp, het meubilair, de wandversiering, airconditioning of de IT-omgeving, voor elk onderdeel hebben we gebruik gemaakt van de diensten van onze trouwe partners op dat gebied. Buiten het feit dat we als club hiermee echt een enorme stap voorwaarts maken, zijn onze partners in deze samenwerking ook weer nadrukkelijk onderdeel van onze ontwikkeling geweest en met elkaar in contact gekomen. Zo maken we elkaar sterker en ook dat is waar wij als club voor staan.’’

We zijn Caru containers, Marts Projectmanagement, Cordeel, J. van Dommelen Elektrotechniek, A. de Jong, GewoonGers, RHM Projecten, Mansveld Vastgoedonderhoud, Schaffenburg, Daikin, Ormer, A&M Recycling en Bannerstunter erg dankbaar voor het helpen realiseren van deze stap als club.

Meer Nieuws

vr 11 juni 2021

Speelschema Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022

De KNVB heeft vandaag het definitieve speelschema gepresenteerd voor de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2021-2022. Kijk…

Lees meer

do 10 juni 2021

Excelsior pakt samen met partners de werkplekken en faciliteiten aan

Na het in eigen beheer nemen van de parkeerfaciliteiten, de wijzigingen in organisatiestructuur, invulling van nieuwe…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN