Adrie Poldervaart tevreden over eerste oefenduel

7 juli 2018

Met een tevreden gevoel keek Adrie Poldervaart vanmiddag terug op de eerste wedstrijd in de voorbereiding tegen het Westlands Elftal. ,,Ik heb goede dingen gezien, maar ook drie prachtige tegengoals. Uiteindelijk ben ik echter zeker tevreden.’’

Beleving
,,Ik kijk vooral naar wat er goed ging vandaag’’, zei hij na afloop van het met 3-7 gewonnen duel op het terrein van RKVV Westlandia. ,,Ik zag de nodige beleving bij mijn ploeg, veel voetbal en goede goals. We hadden vijf jonge gasten erbij die lieten zien wat ze konden. We moeten alles dus in het juiste perspectief plaatsen.’’

Opbouwen
Uit het feit dat hij twee verschillende teams liet spelen, moeten volgens Poldervaart geen conclusies worden getrokken: ,,Ik wilde iedereen 45 minuten geven en alleen Jurgen Mattheij en Dogucan Haspolat hebben allebei langer gespeeld. Wij willen het langzaam opbouwen. Als we op 11 augustus tegen Fortuna Sittard spelen moeten we er zo geprepareerd mogelijk staan.’’

Samenvatting Westlands Elftal – Excelsior van RTV Rijnmond

Terug naar overzicht