Ahmad Mendes Moreira baalt ondanks twee treffers

8 september 2019

Ahmad Mendes Moreira leek de matchwinnaar te worden in Deventer. Met twee doelpunten boog hij een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Helaas zorgde de later gelijkmaker van Go Ahead Eagles alsnog voor een domper.

Balen
,,Natuurlijk ben ik blij met mijn doelpunten, maar het is natuurlijk balen dat we de overwinning alsnog weggaven’’, zei de aanvaller na afloop. ,,Ondanks dat ze aandrongen, had ik het gevoel dat we de overwinning wel over de streep zouden trekken. Ontzettend zuur dat ze dan op zo’n manier alsnog gelijk maken.’’

Bierdouche
Mendes Moreira stond in de eerste twee wedstrijden in de basisopstelling van Excelsior, maar begon sinds de uitwedstrijd Telstar steeds op de bank. ,,Dat ik vorige week scoorde en nu weer twee keer is dan natuurlijk lekker. Ondanks de bierdouche die ik van de supporters van Go Ahead Eagles kreeg, haha.’’

Heel boos
Ricardo Moniz was na afloop van de wedstrijd erg teleurgesteld over de manier waarop Excelsior de winst in de slotfase uit handen gaf: ,,Met nog een minuut te gaan, hadden we de wedstrijd in onze zak. We waren gewoon beter en hadden drie punten moeten pakken. Ik ben hier heel boos over. We leiden hun counter in en dan ook nog zo’n grote fout met die kopbal. Dat mag absoluut niet gebeuren.’’

Schande
,,Deze nederlaag, want zo zie ik dat, is onnodig. Voor rust brachten we te weinig, maar Achie bracht ons na rust terug in de wedstrijd. Dan moet je de overwinning over de streep trekken. Dat we dat niet doen, is een schande.’’