600 kaarten verkocht voor de away day van het seizoen!

17 januari 2018

Er zijn inmiddels bijna 600 bustickets verkocht voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Excelsior hervat de competitie op zondag 21 januari met deze absolute kraker. Deze away day van het seizoen wil je natuurlijk niet missen! Heb je nog geen ticket gekocht? Doe dit dan alsnog snel via Excelsior Tickets.

Uitkaartregistratie
Buskaarten kosten 19 euro (busreis van ons stadion naar Het Kasteel en terug + wedstrijdticket) voor seizoenkaarthouders (en leden van de supportersvereniging). Niet seizoenkaarthouders betalen 5 euro meer. Je kunt alleen kaarten kopen als je in het bezit bent van een uitkaartregistratie. Heb je die nog niet? Vraag deze uitkaartregistratie dan gratis aan via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Praktische informatie
Je kunt jouw kaart voor de stadsderby ook bij het stadion aanschaffen en per pin of contant te betalen. Het is vanwege drukte niet mogelijk om pas op de wedstrijddag te betalen. Er wordt geen busindeling gemaakt. Heb je mensen waar je mee in de bus wilt zitten? Zorg dan dat je tegelijkertijd met deze mensen je ticket ophaalt in het supportershome. Het supportshome is zondag 21 januari vanaf 9.45 uur geopend voor een hapje en een drankje. De spelersbus vertrekt om 10.30 uur, zorg dat je dus op tijd aanwezig bent om de spelers alvast toe te zingen bij vertrek!

Vertrektijden
We reizen in twee clusters af naar Het Kasteel. Het 1e cluster vertrekt om 10.45 uur en het tweede om 11.15 uur, zodat iedereen ruim op tijd in het uitvak kan plaatsnemen. Vorig jaar werd Excelsior in Rotterdam-West gesteund door een bomvol uitvak met 650 Excelsior-fans. Mede dankzij hun geweldige steun won Excelsior met 2-3! Zorg dus dat je erbij bent op zondag 21 januari, aftrap 12.30 uur!

Roda JC Kerkrade
Een week later spelen we opnieuw een belangrijke uitwedstrijd. Dan gaat de reis naar Kerkrade waar Roda JC de tegenstander is. Aftrap 14.30 uur en ook voor dit uitduel kun je al kaarten kopen via Excelsior Tickets. Buskaarten kosten 27,50 euro voor seizoenkaarthouders en leden van de supportersvereniging. Niet seizoenkaarthouders betalen 5 euro meer. Wie liever met de auto naar Kerkrade rijdt, kan voor 17,50 euro een los ticket kopen. Ook deze kaarten zijn te koop via Excelsior Tickets.

Terug naar overzicht