Alle info over onze thuiswedstrijd tegen Almere City

9 september 2019

Na het 2-2 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles staat komende vrijdag weer een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Almere City naar het Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap is om 20:00 uur, maar vanaf 17:45 uur kun je al terecht in het supportershome. Het Fanplein is vanaf 18:15 uur geopend.

Supportersmaaltijd
In het supportershome kun je opnieuw genieten van een heerlijke supportersmaaltijd. Deze keer zijn er pittige kipkluifjes met knoflooksaus, friet, frisse rauwkost salade en stokbrood met gezouten roomboter. Kosten 12,50 euro per persoon, inclusief een drankje. Voor deze maaltijd moet je wel vooraf reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Fanplein
Op het Fanplein achter de Robin van Persie tribune kun je niet alleen terecht voor food & drinks, de inmiddels beroemde warme stroopwafels en Excelsior fanartikelen. Je kunt in de Fan Experience Container ook een potje FIFA spelen en op het Fanplein een spelletje tafelvoetbal. Wie weet kom je onze mascotte Woutje Stein wel tegen.

Pin-only
In het Van Donge & De Roo Stadion kun je alleen met pin afrekenen bij de food & drink punten. In het supportershome kan eventueel ook contant worden afgerekend.

Klaro September Aanbieding
Bij alle verkooppunten hebben we deze maand een specials Claro September Aanbieding! Ook kun je vanaf vrijdag in het supportershome weer kleine bekers bier kopen. Bij de andere food & drink punten kun je alleen terecht voor grote bekers bier.

Tickets bestellen
Heb je nog geen tickets voor Excelsior – Almere City? Bestel ze dan hieronder. Voor dit duel geldt vrije verkoop en is dus geen clubcard nodig!

3 thuisduels voor de prijs van 2
Als je voor 3 thuiswedstrijden tot de winterstop kaarten koopt, dan hoef je er maar 2 te betalen. Als je kaarten bestelt via Excelsior Tickets wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje.

Terug naar overzicht