Bekeravontuur van Excelsior onder 13 afgelopen

14 januari 2020

Voor een plek bij de laatste acht in het bekertoernooi nam Excelsior onder 13 het zondag op tegen de leeftijdsgenoten van FC Emmen. In de eerste wedstrijd van 2020 kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. Helaas hield de ploeg van Steven Karskens geen stand en wist FC Emmen driemaal te scoren waardoor er een eind kwam aan het bekeravontuur van Excelsior onder 13.

Openingstreffer
Excelsior was in de eerste helft de ploeg met het meeste balbezit en begon dan ook goed aan de wedstrijd. De thuisploeg kwam al na zes minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Na een mooie aanval, waarbij de spelers van Excelsior elkaar makkelijk wisten te vinden, was het Ivar Wismans die de bal het doel in werkte. De ploeg van Steven Karskens kon maar kort genieten van de voorsprong, want acht minuten later stonden de bezoekers alweer op de voorsprong. FC Emmen counterde gemakkelijk door de verdediging van Excelsior heen en ging met een 1-2 voorsprong de rust in.

Rommelige tweede helft
Beide ploegen kwamen in de tweede helft niet echt in hun spel, waardoor het erg rommelig oogde voor de aanwezige toeschouwers. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en hierdoor bleven grote kansen voor beide ploegen uit. Helaas voor Excelsior wist FC Emmen een kwartier voor het eind nog wel het net te vinden en zo eindigde de wedstrijd in een 1-3 overwinning voor de uitploeg.

Terug naar overzicht