Bied mee op gedragen wedstrijdshirts voor Excelsior4All!

1 februari 2019

Een primeur in het Van Donge & De Roo Stadion! Zondag kun je namelijk live – vanaf de aftrap – via MatchWornShirt.com meebieden op de gedragen én gesigneerde shirts van onze spelers. Doe mee en haal een stukje Rotterdamse geschiedenis in huis!

Steun Excelsior4All’s Talentontwikkeling = Topsport!
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Excelsior4All, onze eigen maatschappelijke stichting. Excelsior4All bereikt elk jaar duizenden kinderen, jongeren en volwassen middels haar maatschappelijke projecten. Middels de samenwerking met de gemeente Rotterdam, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zorgt stichting Excelsior4All voor de ‘verbinding met de samenleving’.
Meer specifiek gaat de opbrengst van de veiling naar het 10-weekse Talentontwikkeling = Topsport programma.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 12:15 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com – ook vanaf de mobiele telefoon.
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdag? Dan ben je de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Terug naar overzicht