Excelsior Business Club

Door middel van de Excelsior Business Club kan je jouw netwerk in regio Rotterdam sterk uitbreiden. De afgelopen jaren is de Business Club sterk gegroeid en bestaat deze inmiddels uit ruim 250 unieke leden. Dat de Excelsior Business Club niet alleen in kwantiteit maar ook in kwaliteit groeit, blijkt uit het aantal bedrijven dat onderling zaken doet. Inmiddels geeft ruim 75% van de leden aan onderling opdrachten aan elkaar te verstrekken en business te genereren uit leads van mede-leden.

Per seizoen organiseert de Business Club minimaal 15 evenementen. De evenementen staan altijd in het teken van een goede sfeer én actief verbinden. Elk lid heeft een eigen accountmanager, die twee à drie keer per seizoen op bezoek komt om jouw wensen te bespreken. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je tijdens de evenementen met de bedrijven in contact komt die voor jou interessant zijn.

Voor 450,- Euro per seizoen heb je toegang tot alle events voor twee personen, indien je sponsor bent van Excelsior Rotterdam!

“Bij de Excelsior Business Club word je direct (telefonisch of mail) of indirect (door middel van een tafelindeling) in contact gebracht met jouw doelgroep”. – Daan Bovenberg, Commercieel Directeur.