Nieuws

We zijn bijna klaar voor zaterdag 11 augustus

3 augustus 2018

De bouwvak is afgelopen maandag officieel van start gegaan, maar niet in het Van Donge & De Roo Stadion! In de afgelopen weken zijn er de nodige aanpassingen in het stadion gedaan.

Metamorfose
Zo zijn er op de zakelijke tribunes extra stoelen bijgekomen, maar ook de Nsecure Lounge ondergaat een metamorfose. Er is al veel gebeurd en de komende dagen wordt er hard doorgewerkt, zodat we op zaterdag 11 augustus klaar zijn voor de openingswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Kom eerst gezellig dineren
De wedstrijd tegen promovendus Fortuna Sittard begint die avond om 20:45 uur. Kom voorafgaand aan het duel genieten van een driegangen shared dining diner in Brasserie De Courant. Het menu is hier te vinden. Kosten zijn 47,50 euro, dit is inclusief drank (huiswijnen, bier, fris en water). Reserveren kan via reserveringen@excelsiorhospitality.nl. De brasserie is die avond vanaf 18.15 uur geopend.

All-in in de Nsecure Lounge
Vanaf deze dag geldt het all-in concept in onze Nsecure Lounge. Zo kunnen wij u makkelijker en sneller voorzien van drankjes en hapjes. Het all-in arrangement stopt 2 uur na de wedstrijd, dus vanaf dat moment kun je je drankje gewoon weer met je Excelsior betaalkaart betalen.

Verwacht je jouw Excelsior betaalkaart niet meer te gebruiken? Dan kun je de kaart registeren via www.mijnexcelsiorbetaalkaart.nl. Via deze site kun je ook het verzoek doen het saldo terug te storten op jouw rekening. Heb je jouw pas al geregistreerd, dan kun je direct het verzoek doen om het saldo terug te storten op jouw rekening.

Terug naar overzicht