Nieuws

Compleet avondje uit rond Excelsior – Helmond Sport

27 augustus 2019

Beleef aanstaande vrijdag een volledig avondje uit rond Excelsior – Helmond Sport. Naast het reguliere all-in aanbod hebben we vrijdag live-muziek van Andrew Dean en kun je optioneel genieten van onze eerste After Work Borrel.

Excelsior After Work
Voor onze thuiswedstrijd tegen Helmond Sport kun je vrijdag voor het eerst terecht bij Excelsior After Work: de zakelijke netwerkborrel op jouw vrijdagavond! Een lekkere burger met verse frieten, een biertje, een frisje of een wijntje en een DJ voor een heerlijke achtergrond beat, zijn de vaste ingrediënten van Excelsior After Work. Voor maar 25 euro ben jij helemaal klaar! Meld je direct aan!

Dineren in Brasserie De Courant
Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijd te genieten van een driegangen shared diner in Brasserie De Courant. Het menu is hier te vinden. Kosten 47,50 euro p.p. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Live-muziek van Andrew Dean powered by Nsecure
Na afloop van de wedstrijd is er vrijdag in de Nsecure Lounge een optreden van Andrew Dean. Hij is een veelgevraagd zanger met als handelsmerk ‘The Partymachine’. Hij brengt herkenbare hits ten gehore van de grootste artiesten die deze aardbol rijk is. Andrew Dean was eerder te zien bij Excelsior en zal ook aanstaande vrijdag weer zorgen voor een swingende afsluiting van de avond.

Extra businesstickets bestellen?
Wil je vrijdag relaties en/of gasten meenemen naar onze thuiswedstrijd tegen Helmond Sport en ze laten kennismaken met de sfeer in de Nsecure Lounge? Bestel dan nu extra businesstickets, inclusief all-in. Dan kunnen ook jouw gasten genieten van alles wat Excelsior Rotterdam voor zakelijke bezoekers te bieden heeft. Extra kaarten bestellen kan via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht