Nieuws

Driegangen shared dining voor Excelsior – SC Heerenveen

17 september 2018

Eind september zijn er in een week tijd drie thuiswedstrijden in het Van Donge & De Roo Stadion. Deze serie begint met de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen op zaterdag 22 september, aanvang 19:45 uur. Begin deze avond met een diner in onze brasserie en geniet daarna van eredivisievoetbal, muziek van DJ Illfort Grantz en hapjes en drankjes in de Nsecure Lounge.

Excelsior – SC Heerenveen
Voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen kun je genieten van een driegangen shared dining in Brasserie De Courant. Het menu is hier te vinden. De kosten bedragen 47,50 euro p.p., inclusief drank (huiswijnen, bier, fris en water). Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl. De brasserie is die avond vanaf 17.15 uur geopend.

Excelsior – NEC Nijmegen (KNVB Beker)
Op dinsdag 25 september (aftrap 20:45 uur) speelt Excelsior in het bekertoernooi tegen NEC Nijmegen. Sponsors kunnen dit duel gewoon met hun seizoenkaart bijwonen. Er is geen diner in het restaurant, maar er worden vanaf 18:30 uur wel burgers met friet en drinks geserveerd in de Nsecure Lounge. Kosten per persoon 20 euro. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Excelsior – VVV-Venlo
Op zaterdag 29 september is VVV-Venlo de tegenstander in het Van Donge & De Roo Stadion. Aftrap 20:45 uur. Het menu voor deze avond is hier te vinden. Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl.

Extra business-seats bestellen:
SC Heerenveen
NEC Nijmegen
VVV-Venlo

Of bestel via ticketing@sbvexcelsior.nl

Terug naar overzicht