Nieuws

Maak jouw avond Excelsior – ADO Den Haag compleet

21 augustus 2018

De kop is eraf, het eerste punt is binnen na een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna Sittard. Op zaterdag 1 september speelt Excelsior Rotterdam de tweede thuiswedstrijd van het seizoen en dan is ADO Den Haag de tegenstander. Uiteraard kun je vooraf dineren in onze brasserie en daarna genieten van de wedstrijd, muziek van Guus Bok en hapjes en drankjes in de Nsecure Lounge.

Genieten van driegangen shared dining
De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint om 19:45 uur. Voor de aftrap kun je genieten van een driegangen shared dining in Brasserie De Courant. Het menu is hier te vinden. De kosten bedragen 47,50 euro p.p., inclusief drank (huiswijnen, bier, fris en water). Reserveren via reserveringen@excelsiorhospitality.nl. De brasserie is die avond vanaf 17.15 uur geopend.

Extra business-kaarten
Laat jouw (zakelijke) relaties meegenieten van dit avondje Excelsior. Wij hebben nog business-seats beschikbaar voor deze wedstrijd. Deze kosten 125 euro per stuk en geven toegang tot de wedstrijd en de Nsecure Lounge, waar jouw gasten gebruik kunnen maken van het all-in arrangement. Extra kaarten zijn te bestellen via ticketing@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht