Nieuws

Open brief van EBC-voorzitter Sander Dekker

9 mei 2020

Beste sponsoren,

In deze bijzondere coronatijden wordt ieders wereld opeens een stuk kleiner. We worden ons bewust van het belang van onze gezondheid en staan met zijn allen voor een extreem uitdagende zakelijke periode. Het COVID-19 virus is voor iedereen gelijk, maar de impact op het individu of onderneming is voor iedereen verschillend.

Ook Excelsior wordt hard geraakt door de coronacrisis. Sponsoren en supporters maken zich zorgen. Kan de club dit overleven? Wordt er dit kalenderjaar nog gevoetbald met publiek? Kunnen we elkaar weer zien of ontmoeten binnenkort?

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat er maar één antwoord bestaat op die vraag: Ja!

De afgelopen weken zijn als een niet te bevatten rollercoaster voorbij gevlogen. Alles wat sociaal en sportief was, kwam abrupt tot stilstand. De vanzelfsprekende ontmoetingen, het netwerken of het bezoeken van de wedstrijden stopte zonder verdere aankondiging. Als businessclub hebben wij logischerwijs direct geanticipeerd op de opgelegde maatregelen.

Door het besluit van de KNVB om dit seizoen als verloren te beschouwen, komt er eigenlijk ook een einde aan de voorzichtige hoop om in dit seizoen nog een potje voetbal te kijken. Wij zijn erg benieuwd hoe het Kabinet en de KNVB de richtlijnen gaan opstellen voor volgend seizoen. De komende weken volgen wij het nieuws dan ook op de voet. Zodra het toegestaan wordt zullen wij daarnaast trachten zo snel mogelijk een event te organiseren dat natuurlijk past binnen de dan geldende regelgeving.

Tot die tijd staan wij vanuit onze rol als bestuur van de businessclub natuurlijk ook open voor gesprekken en/of het samenbrengen van leden onderling. Het kan zo zijn dat er vragen zijn die door een ander lid beantwoord kunnen worden. Schroom niet om een van de bestuursleden te bellen of te mailen, wij gaan er uiteraard vertrouwelijk mee om.

Laten we voor de club onze krachten bundelen. Zeker nu. Juist nu. In deze moeilijke tijden kunnen wij aan elkaar laten zien dat we niet zomaar tot een (business)club behoren maar trots lid zijn van Excelsior! Alle kleine beetjes helpen. Want als we dit allemaal doen, is veel kleins ineens iets heel groots. Blijf jij ook strijden voor rood en zwart, zodat rood en zwart kan blijven strijden voor jou?

Namens het bestuur van de EBC wensen wij jullie goede gezondheid en een positieve zakelijke toekomst toe.

Tot hopelijk gauw op een ‘echt’ event.

Namens het gehele EBC bestuur
Sander Dekker – Voorzitter

Terug naar overzicht