Nieuws

Richtlijnen voor het nieuwe seizoen

9 augustus 2018

We gaan beginnen! Zaterdag aanstaande is het zover, de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in ons eigen Van Donge & De Roo Stadion. Om 20.45 uur trappen we af tegen promovendus Fortuna Sittard. Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allen zaterdag aanstaande te zien.

Nieuw seizoen, nieuwe formule
Zoals bekend starten we dit seizoen met de all-in formule. Om jou en alle andere bezoekers van de zakelijke tribune ook dit seizoen een mooie en plezierige middag of avond te bezorgen, delen wij graag een aantal richtlijnen met jullie.

1. Parkeren
Op wedstrijddagen beschikken wij over een aantal vaste parkeerplaatsen (P1, P2 en P4). Sponsors die recht hebben op een van deze parkeerplaatsen hebben hier een pasje voor ontvangen, waarop de betreffende parkeerplaats staat vermeld. Deze pas moet bij iedere thuiswedstrijd gezien en gescand worden door de parkeerwachter. Heb je jouw pas niet bij je, dan heeft de parkeerwachter het recht om je de toegang tot de parkeerplaats te weigeren. Helaas is er in het verleden nog wel eens geparkeerd door mensen die daar niet toe gemachtigd waren, vandaar dat deze regels strikt moeten worden opgevolgd.

2. Nsecure Lounge
Bij thuiswedstrijden is de Nsecure Lounge 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend tot tenminste 2 uur na de wedstrijd. De all-in formule start ook 1,5 uur voor aanvang wedstrijd en loopt door tot 2 uur na de wedstrijd. Heb je na deze 2 uur toch nog zin in een drankje dan kun je deze gewoon bestellen bij de bar, maar dan wel tegen betaling (pin of contant).

3. Eten en drinken op de tribune
Uit de enquête na de pilotfase is gebleken dat bezoekers veel hinder ondervinden van het heen- en weer lopen tijdens de wedstrijden. Daarom is het niet meer toegestaan tijdens de wedstrijd drank mee de tribune op te nemen. Hier zal de beveiliging op controleren. Uiteraard is het wel mogelijk eten en drinken (in plastic bekers) voor de wedstrijd en in de rust mee naar buiten te nemen.

4. Roken op de tribune
Roken op de tribune is toegestaan op de daarvoor ingerichte rookplekken. Onze beveiligingsmensen kunnen je deze plekken eventueel wijzen.

5. Toegangsbeleid
In verband met het all-in concept hanteren we voor de Nsecure Lounge een strenger toegangsbeleid. De beveiliging kan jullie dus vragen om het toegangsbewijs te tonen, wij vragen hiervoor jullie begrip en medewerking.

6. Taxi
Is het einde van de avond in zicht en heb je toch iets meer gedronken dan gepland? Vraag onze horecamedewerkers een taxi voor je te bellen. Wij gunnen jullie een gezellige avond in ons stadion, maar zien jullie ook graag veilig thuis komen.

Terug naar overzicht