Nieuws

Welkom bij Excelsior: Avanade Netherlands BV

26 juli 2018

Voor het komende seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Avanade Netherlands BV.

Innovatieve diensten en oplossingen
De wortels van Avanade liggen in de tijd waarin duidelijk werd dat de toekomst digitaal zou worden. In april 2000 besloten Accenture en Microsoft om samen Avanade op te richten met als doel het wereldwijd leveren van innovatieve diensten en oplossingen op basis van het Microsoft platform. De innovaties die Avanade ontwikkelt voor klanten geven vorm aan de wereld van morgen.

Club die bij ons past
,,Het bezoeken van voetbalwedstrijden is een prima manier om onze relaties in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en te vermaken’’, zegt John Jaques van Avanade Netherlands BV. ,,Belangrijk daarbij is dat een club bij ons past en dat geldt voor Excelsior! De uitstraling en de omgangsvormen van de club zijn dezelfde als die wij als bedrijf ook tot onze core competenties rekenen: open, laagdrempelig, saamhorig en plezierig! En dan ook nog in Rotterdam: stad van ‘geen gedoe’. De ervaring delen we, naast relaties, ook graag met de andere leden van de Excelsior Business Club, om zodoende ons netwerk van gelijkgestemden nog verder uit te bouwen.’’

Leuke wedstrijden
,,Onze verwachting van het seizoen is dat we veel leuke wedstrijden gaan zien, met uiteraard handhaving voor Excelsior in de Eredivisie! Zakelijk is het voor ons een prima manier om de band met onze huidige relaties te verstevigen en ons relatienetwerk verder uit te breiden met voor ons nieuwe gezichten en bedrijven. Gelet op de sfeer bij de club gaat dat volgens mij niet al te veel moeite kosten!’’ besluit John Jaques.

Terug naar overzicht