Nieuws

Welkom bij Excelsior: Hagenaar Reclame

22 januari 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Hagenaar Reclame.

Dynamisch ontwerp- en reclamebureau
Hagenaar Reclame is een dynamisch ontwerp- en reclamebureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige in- en outdoor reclame. Door onze projectmatige aanpak ontzorgen wij onze klanten bij alle reclameprojecten. Onze USP’s zijn onder andere: we doen alle productie volledig in eigen huis, het gehele projectmanagement nemen wij uit handen, van ontwerp tot montage en we onderscheiden ons in uitmuntende service en kwaliteit.

Inspirerende ondernemers

,,Als echte Rotterdammer is Excelsior uiteraard de club om samen te komen met Rotterdamse ondernemers en op die manier met elkaar ervaringen en ideeën te delen’’, motiveert Albert Stel de keuze om sponsor te worden van Excelsior. ,,Uiteraard verwacht ik dat Excelsior op een hoger niveau het seizoen afsluit en meer geluk heeft dan de eerste helft van het seizoen. Als zakelijke sponsor hoop ik in de komende maanden nieuwe inspirerende ondernemers te ontmoeten, met elkaar te genieten van de wedstrijden en hopelijk tot mooie samenwerkingen te komen.’’

Terug naar overzicht