Nieuws

Welkom bij Excelsior: Hallmark Nederland

14 februari 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Hallmark Nederland.

Emoties uiten
Hallmark inspireert om op een creatieve manier emoties te uiten. Om te helpen bij een persoonlijke boodschap of speciale attentie, biedt Hallmark een ruim én verrassend assortiment wenskaarten, cadeaus en stationary. Door steeds hartelijk, verbindend en verrassend te zijn, vind je bij Hallmark precies waar je voor die ene persoon naar op zoek bent.

Waardevolle relaties
,,Wij willen kennismaken met de Excelsior Business Club om de mogelijkheden af te tasten die deze vorm van sponsorschap ons te bieden heeft, zoals netwerken met vooral Rotterdamse bedrijven’’, motiveert Jan Willem Koch de keuze om zich aan te sluiten bij Excelsior Rotterdam. ,,We hopen ons netwerk te versterken, door uitbreiding, maar ook door bestaande contacten hechter te maken. Bouwen aan waardevolle relaties. Daarnaast willen we de waardering van onze bestaande zakelijke relaties eens op een andere manier laten blijken door ze mee te nemen naar de thuiswedstrijden van Excelsior.’’

Terug naar overzicht