Nieuws

Welkom bij Excelsior: Jimmy Products BV

18 september 2018

Voor het komende seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Jimmy Products BV.

Familiebedrijf
Jimmy Products BV is een familiebedrijf in de derde generatie toegewijd aan de ontwikkeling en productie van Popcorn en Nacho’s. Jimmy Products BV beschikt over de modernste productielijnen voor ready-to-eat en microwave popcorn en is trots op de producten die in meer dan veertig landen verkocht worden.

Zichtbaar maken
Popcorn is één van de snacks die wereldwijd enorm veel wordt gegeten. Niet alleen tijdens het kijken van een film in de bioscoop of thuis op de bank maar ook steeds meer bij sportieve evenementen, zoals voetbalwedstrijden. ,,Excelsior biedt ons de gelegenheid onze producten zichtbaar te maken’’, licht Joyce van der Wereld namens het bedrijf toe.

Genieten
,,Daarnaast heeft Excelsior een gemoedelijke uitstraling met betrokken mensen waar wij ons, als familiebedrijf, thuis zullen voelen. Wij hopen dat steeds meer consumenten zullen kennismaken met ons brede assortiment en gaan genieten van mooie wedstrijden onder het genot van een lekkere zak Jimmy’s Popcorn.’’

Terug naar overzicht