Nieuws

Welkom bij Excelsior: Koninklijke Van Twist

30 augustus 2018

Voor het komende seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Koninklijke Van Twist.

Koninklijke Van Twist
Koninklijke Van Twist is dé specialist in noodstroom en aandrijving. Wij leveren complete energiesystemen, noodstroominstallaties en diesel- en gasmotoren. Kwaliteit, technische kennis en duurzaamheid zijn hierbij de belangrijkste pijlers. De kracht van het bedrijf is dat er altijd gedacht wordt in maatwerkoplossingen, kan niet, bestaat niet. We stellen al onze producten zelf in bedrijf, voeren onderhoudswerkzaamheden uit en verhelpen storingen. Dit doen we wereldwijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Netwerk vergroten
,,Wij zijn sponsor geworden van Excelsior doordat wij het noodstroomaggregaat mogen voorzien van een (EBI)keuring en preventief onderhoud, maar dat is niet de enige reden’’, vertelt Martijn Terlouw van Koninklijke Van Twist. ,,Wij willen onze klanten graag net wat meer bieden door hen mee te nemen naar de wedstrijden en wij willen de businessclub gebruiken om ons netwerk te vergroten tijdens de verschillende evenementen die Excelsior organiseert.

Nieuwe kansen
,,Wij kijken erg uit naar de samenwerking tussen beide partijen en zijn trots dat wij naast sponsor ook leverancier zijn. Tijdens de wedstrijden hopen wij op veel vermaak voor onze klanten en met de businessclub van Excelsior hopen wij net als de spelers op het veld de nieuwe kansen binnen te koppen en ons netwerk verder te vergroten.’’

Terug naar overzicht