Nieuws

Welkom bij Excelsior: TIP Trailer Services

20 september 2018

Voor dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: TIP Trailer Services.

TIP Trailer Services
TIP Trailer Services biedt klanten op het gebied van transport en logistiek in heel Europa oplossingen rondom leasing, verhuur, onderhoud en reparaties van trailers. TIP levert onze producten en diensten vanuit zeventig locaties in Europa, verspreid over zestien landen, en verschillende diensten en producten van de specificatie en inkoop van materieel, tot het regelen van de financiering, verhuur, onderhoud of reparatie, maar ook de inkoop en verkoop van gebruikt materieel.

Best mogelijke oplossingen
,,Gebruik makend van onze bewezen industrie kennis en professionaliteit die we de afgelopen 50 jaar opgedaan hebben, zijn wij vastberaden om onze expertise zo optimaal mogelijk te gebruiken zodat wij onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden’’, aldus accountmanager Daniel Morsink van TIP Trailer Services.

Maatschappelijke karakter
Het maatschappelijke karakter is een doorslaggevende geweest factor om te kiezen voor Excelsior, zegt Daniel Morsink: ,,Excelsior staat als voetbalorganisatie midden in de Rotterdamse samenleving. De club heeft een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter en draagt op sportief, sociaal en economisch vlak bij aan de lokale samenleving. Daarnaast zijn wij beiden gevestigd in Rotterdam en hebben allebei een breed netwerk in regio. De kans om dat netwerk uit te breiden tijdens de sfeervolle thuiswedstrijden van Excelsior is bijna te mooi om waar te zijn.’’

Plezierige, sportieve middag
Samen met collega’s Stefan Hitzerd en Ton Stam verwacht Daniel Morsink de relaties van TIP regelmatig uit te kunnen nodigen voor een plezierige, sportieve middag bij Excelsior. TIP hoopt hierbij het bestaande netwerk uit te kunnen breiden: ,,Na de mooie prestatie van Excelsior het afgelopen jaar, hopen we dat een plek in het linkerrijtje zeker wel haalbaar moet zijn. We hebben in ieder geval zin in het seizoen!’’

Terug naar overzicht