Nieuws

Welkom bij Excelsior: Unica Building Projects

2 oktober 2018

Voor dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Unica Building Projects.

Integrale dienstverlening
Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 2.200 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Unica is immers sterk in integrale dienstverlening.

Samenwerken
,,Ons USP is dat Unica sterk is in integrale duurzame dienstverlening’’, zegt Erik van Dilst (foto links). Zijn collega Fons Muskiet staat rechts op de foto. ,,Bij Unica staat samenwerken met klanten en partners centraal. Unica is ambitieus, financieel sterk en wil de beste technisch dienstverlener van Nederland zijn.

Door en door kennen
,,Wij zien de Excelsior Business Club als een sterk middel om ons netwerk in Rotterdam te bestendigen én verder uit te breiden. Bij het lidmaatschap van de businessclub horen uiteraard ook business-seats. Deze bieden ons een goede gelegenheid om op ontspannende wijze te praten met onze relaties en ondertussen samen te genieten van de wedstrijden. Om onze klanten goed te kunnen bedienen moeten we hen immers door en door kennen.’’

Realistisch
,,Wij verwachten op zakelijk vlak ons netwerk en de bekendheid van Unica in de regio Rotterdam-Rijnmond te vergroten’’, zegt hij over de verwachtingen voor dit seizoen. ,,Op sportief gebied zijn onze verwachtingen realistisch: op een overtuigende manier handhaven in de Eredivisie. Hoog in het rechter rijtje of misschien zelfs het linker rijtje zou erg mooi zijn.’’

Terug naar overzicht