Nieuws

Welkom bij Excelsior: Van Leeuwen Schrijnwerken

10 december 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Van Leeuwen Schrijnwerken.

Alles van hout
Van Leeuwen Schrijnwerken maakt alles van hout, naar specifieke wens van klant. Ook verzorgt het in Melissant gevestigde bedrijf totaal onderhoud aan bedrijfspanden, waarbij Van Leeuwen Schrijnwerken het aanspreekpunt is voor totaal ontzorgen. ,,Onze USP: Ambachtelijk vakwerk, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid prioriteit nummer 1 zijn’’, aldus Bernhard van Leeuwen.

Hart voor de club
,,Excelsior is een toegankelijke club, met enthousiaste medewerkers, die hart voor de club hebben. Dit sluit naadloos aan op onze bedrijfsstrategie, vandaar de ’klik’. Via de Excelsior Business Club hopen wij ons netwerk verder uit te breiden en mooie duurzame relaties te vinden’’, zo motiveert Van Leeuwen de keuze om zich aan te sluiten bij Excelsior. ,,Sportief gaan wij met Excelsior strijden om hogerop te komen, zoals de ondernemer dat ook dagelijks doet.’’

Terug naar overzicht