Nieuws

Welkom bij Excelsior: We Are HR!

1 oktober 2019

Dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: We Are HR!

Oude bekende
Met We Are HR! verwelkomen we een oude bekende als sponsor. Na zijn aandelen Bonte Bij te hebben verkocht, heeft Hans van der Velden een nieuwe ambitieuze HR-adviesorganisatie opgericht: We Are HR! ,,Wij zijn klanten behulpzaam bij het oplossen van HR-vraagstukken’’, vertelt hij.

Deskundig op gebied van HR, Personeel & Organisatie
,,Wij zijn deskundig op het gebied van HR in combinatie met IT, het begeleiden van fusies en reorganisaties, Learning & Development, Recruitment & Interim HR. We zijn als adviseurs, projectmanagers en interim HR-professionals werkzaam in de profit en non-profit voor Nederlandse en internationaal georiënteerde klanten.’’

Supporter
,,In mijn jeugd heb ik bij Excelsior gevoetbald’’, zo motiveert hij de keuze om sponsor te worden van de club. ,,Ondanks dat ik nu in de buurt van Utrecht woon ben ik altijd Excelsior-supporter gebleven, in goede en mindere tijden. Zes jaar geleden heb ik met aangesloten bij de Excelsior Business Club.’’ “De komende twee seizoenen horen Excelsior supporters bij elke wedstrijd van ons via de Toeter, die op de tv-schermen in de businessruimte en op de videowall in het stadion, het begin van de eerste en tweede helft aankondigt.”

Aantrekkelijk voetbal
,,Ik verwacht dat Excelsior dit seizoen aantrekkelijk voetbal speelt, het moet leuk zijn om op de tribune te zitten. Met aantrekkelijk voetbal komen de resultaten vanzelf. Wij willen met We Are HR! de komende jaren een mooie netwerkorganisatie uitbouwen, die klanten helpt bij het oplossen van hun personele en organisatorische vraagstukken. We willen van klanten energie krijgen en klanten energie geven met verfrissende ideeën en oplossingen voor hun HR problemen. We heten immers niet voor niets We Are HR!”

Terug naar overzicht