Nieuws

Welkom bij Excelsior: Guts & Glory

2 augustus 2018

Voor het komende seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior en de Excelsior Business Club. Via Linkedin en onze website stellen wij deze nieuwe bedrijven voor. Vandaag: Guts & Glory | The Content Company.

Creativiteit als basis
Guts & Glory is een marketing communicatiebureau waar creativiteit de basis is. We maken spraakmakende content, halen het échte verhaal van bedrijven, producten en diensten naar boven. Vanuit die basis bepalen we de strategie en voeren ‘m hands on uit. We werken hand in hand met onze opdrachtgevers; we zijn het full service bureau aan hun zijde en hebben het antwoord nog voor de vraag is gesteld.

Veel scoren
,,Wij houden van de Rotterdamse roots, de sportieve insteek en het ongedwongen netwerken met mooie bedrijven én de leuke mensen achter die bedrijven’’, zegt Frank Onderdelinden van Guts & Glory. ,,Met het aansluiten bij de Excelsior Business Club breidt Guts & Glory haar zakelijk netwerk graag op een ontspannen wijze uit. Dat daar dan ook nog een mooie wedstrijd aan te pas komt is natuurlijk meer dan mooi meegenomen. Ik hoop dat er komend seizoen maar veel gescoord mag worden, zowel zakelijk als sportief!’’

Terug naar overzicht