Contracten van vier selectiespelers formeel opgezegd

28 maart 2018

Excelsior heeft vier selectiespelers formeel laten weten dat hun contract aan het eind van dit seizoen wordt opgezegd. Het gaat om Anouar Hadouir, Mike Havekotte, Khalid Karami en Kevin Vermeulen. Excelsior neemt na dit seizoen afscheid van Havekotte en Vermeulen, met andere spelers die een aflopende verbintenis hebben, gaat de club nog in gesprek.

Formele procedure
De opzegging van aflopende contracten is een formele procedure, die geldt voor verlengde contracten. Clubs zijn volgens de regels verplicht om spelers met een verlengde, aflopende overeenkomst voor 1 april formeel in te lichten. Overigens kan de club daarna alsnog besluiten om de betreffende spelers een nieuw contract aan te bieden. Naast de genoemde spelers is ook het contract van spitsentrainer Harry van der Laan formeel opgezegd.

Luigi Bruins
Luigi Bruins speelt wel ook het komende seizoen voor Excelsior. Bruins tekende afgelopen zomer een contract een voor jaar met een optie voor nog een seizoen. Doordat hij onlangs tegen VVV-Venlo zijn 22e wedstrijd van dit seizoen speelde, werd de optie in deze overeenkomst automatisch gelicht. Het wordt het negende seizoen van de speler die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding.

Terug naar overzicht