Derde editie FOOX Stadium FunRun op 16 november

28 september 2018

De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge & De Roo Stadion voor het goede doel! Dit jaar, op vrijdag 16 november, vindt de derde editie plaats van dit evenement.

Kralingen by Night
Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip van het Van Donge & De Roo Stadion! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

Spieren voor Spieren en Excelsior4All
De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Sportief bezig
Dit jaar hebben we een 1 kilometer Family Run, 1902 meter Run, 5 kilometer Run en een 10 kilometer Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen: Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Programma
17:00 uur Opening stadion
19:00 uur Start 1 KM FamilyRun
19:15 uur Start 1902 M Run
19:45 uur Start 10 KM, StudentRun en BusinessRun
20:15 uur Start 5 KM, StudentRun en BusinessRun
20:30 uur Start afterparty met special act
23:00 uur Stadion dicht

Aanmelden kan via de website van de Stadium FunRun.

Terug naar overzicht