Doelpuntenfestijn van Excelsior onder 10 tegen Den Haag

2 april 2017

Dat er bij twin games veel doelpunten kunnen vallen is bekend, maar de mannen van Excelsior onder 10 maakten er tegen ADO Den Haag wel een heel groot spektakel van. Toen alles bij elkaar was opgeteld rolde er een 11-32 zege uit. Het spel van Excelsior was dan ook zeer overtuigend. Vooral de afwisseling tussen actie en passing was erg goed en was er veel beweging in balbezit. Ook Excelsior onder 14 speelde tegen ADOD en Haag, maar dat duel eindigde zonder doelpunten in 0-0.

Doelpuntenfestijn
Excelsior onder 12 speelde twin games tegen Almere City en won met 5-1, terwijl Excelsior onder 16 met 0-0 gelijkspeelde tegen Almere City. Excelsior onder 19 maakte er tegen Zeeburgia ook een doelpuntenfestijn van. Het werd 8-2 waardoor die ploeg nog steeds aan kop gaat in de voorjaarscompetitie met vier punten voorsprong op de concurrentie. Reilly Bakboord (2), Laurens Huurman (2), Marouane Afaker, Qjell Krolis, Yesin van der Pluijm en Joël Zwarts zorgden voor de treffers.

Verrassen
Excelsior onder 15 liet zich in de eerste helft twee keer verrassen en kwam zo met 2-0 achter tegen Fortuna Sittard. Brent Vugts scoorde na rust tegen, maar ondanks veel balbezit en behoorlijk wat kansen bleef het daarbij. Ook Excelsior onder 17 speelde tegen Fortuna Sittard. Dit duel eindigde in 2-2. Excelsior onder 13 verloor op eigen terrein met 1-2 van JVOZ en Excelsior onder 11 won met 7-5 van De Graafschap.