Excelsior 2 verliest met 4-0 van ADO Den Haag 2

16 oktober 2017

Een dag na de prima overwinning van Excelsior Rotterdam op ADO Den Haag (1-2) speelde ook Excelsior 2 uit in het Cars Jeans Stadion. De beloften keerden met een heel wat mindere uitslag terug naar Rotterdam, want zij verloren met 4-0 van ADO Den Haag 2.

Strafschop
De eerste treffer van de thuisploeg viel na acht minuten spelen en werd gemaakt door Sam van Huffel. Na voor rust wist ADO Den Haag de score uit te breiden naar 3-0 door twee treffers van Maarten Reijneveld. Zijn tweede treffer maakte hij uit een strafschop.

Theo Zwarthoed
Na rust kwam er nog een doelpunt bij, maar deze werd gemaakt door Excelsior-speler Anass el Bouchataoui. Hij passeerde zijn eigen keeper. Het was overigens aan doelman Theo Zwarthoed te danken dat de score niet nog verder opliep in het voordeel van ADO Den Haag 2.

NAC Breda 2
De volgende wedstrijd van Excelsior 2 is volgende week maandag. Dan trapt de ploeg van Andre Hoekstra om 18.30 uur af in het Van Donge & De Roo Stadion tegen NAC Breda 2.