Excelsior genomineerd voor de Eredivisie Fan Award 2018

2 maart 2018

Excelsior Rotterdam is genomineerd voor de Eredivisie Fan Award 2018. Samen met Heracles Almelo en NAC Breda hebben we de beste score op het gebied van ‘Stadionbezoek Algemeen’ in het Fan Onderzoek behaald. De winnaar van de Eredivisie Fan Award 2018 wordt aanstaande woensdag bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse kenniscongres betaald voetbal van KNVB Expertise.

Waardering
,,Wij zijn hier heel erg trots op’’, stelt algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior Rotterdam. ,,Wij hebben al twee keer de Sponsor Award gewonnen en daarom is het leuk dat wij nu ook door fans zijn genomineerd. Wij hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de resultaten van het Fan Onderzoek en de beleving in ons stadion. We hebben verschillende zaken opgepakt, zoals catering, signing, service en de geluidsinstallatie in het stadion. Wij luisteren zo veel mogelijk naar onze supporters en dat zij nu via het Fan Onderzoek hun waardering uitspreken voor het bezoek aan ons stadion geeft ons een goed gevoel.’’

Fan Onderzoek
Het Fan Onderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek van KNVB Expertise onder alle geregistreerde SCC en Club Card houders van Nederlandse BVO’s. Ook dit jaar hebben meer dan 50.000 Nederlandse fans meegedaan aan het onderzoek. De Fan Award wordt uitgereikt aan de clubs (Eredivisie & Jupiler League) die door hun eigen supporters het beste beoordeeld zijn op het onderdeel ‘Stadionbezoek Algemeen’. Tijdens de afsluiting op het Kenniscongres Betaald Voetbal zullen de twee Fan Awards worden uitgereikt. Ron Francis (financieel directeur KNVB) zal de Award aan beide winnaars overhandigen.

Terug naar overzicht