Excelsior Hospitality & Events klaar voor het seizoen

9 augustus 2019

Ook voor Excelsior Hospitality & Events gaat het seizoen aanstaande zaterdag van start en ze hebben niet stilgezeten deze zomer! Zo zijn er een paar veranderingen in en om het stadion die we belangrijk vinden om even te delen.

Aankomend seizoen zal er vooral met pin betaald kunnen worden. Uitzondering hierop is het Supportershome, hier kan nog met contant betaald worden.

Het bierassortiment hebben we uitgebreid met Claro en Cornett. Voor Cornett hebben we voor de openingswedstrijd een foodtruck met gezellige zitjes geregeld. In het stadion serveren we enkel nog grote biertjes van 0,4 liter. Wel hebben we nog 0,25 liter bier in onze meter aanbieding: 11 halen 10 betalen!

Nieuw dit jaar is ook onze Excelsior Tuk Tuk, deze wedstrijd wordt hij ingezet op het Fanplein voor de verkoop van een strippenkaart voor maar 15 euro! Met deze strippenkaart kun je op diverse punten een hamburger, saté, een zakje friet, een stroopwafel en een drankje halen.

Ook krijg je op vertoon van de strippenkaart 10 procent korting in de Fanshop.

Daarnaast zijn er diverse leuke dingen bijgekomen, waaronder twee tafelvoetbal tafels en een pannaveld. Lees hier meer over alle activiteiten op het Fanplein.

Wedstrijdsponsor: Van Son Vloeren BV
Balsponsor: East Total Logistics BV

Terug naar overzicht