Excelsior morgen op de Vijverberg tegen De Graafschap

26 oktober 2018

Na de geweldige overwinning op Vitesse reist Excelsior Rotterdam morgenavond naar Doetinchem voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De aftrap op de Vijverberg is om 19:45 uur.

Favoriet
Excelsior staat momenteel achtste in de Eredivisie en De Graafschap zestiende. Op papier zijn de Rotterdammers daarom favoriet voor morgen, maar Adrie Poldervaart nuanceert dat: ,,Op papier is dat zo, maar daar gaat het meestal fout. Het staat allemaal zo dichtbij elkaar in de Eredivisie.’’

Prachtige start
De wedstrijd van morgen is ook niet te vergelijken met het thuisduel van vorige week tegen Vitesse: ,,Het is op gras, dat is even anders. Misschien was er wat onderschatting bij Vitesse en dat mag ons zeker niet gebeuren. Als wij winnen bij De Graafschap hebben we vijftien punten uit tien wedstrijden. Dat zou echt een prachtige start zijn. Niet meer en niet minder.’’

Bekijk hieronder het volledige interview van RTV Rijnmond met Adrie Poldervaart:

Afwezigen
Excelsior moet het morgenavond in Doetinchem doen zonder de geschorste Sonny Stevens. Hij wordt vervangen door Alessandro Damen. Ali Messaoud is na zijn schorsing wel weer inzetbaar. Mikael Anderson en Desevio Payne ontbreken door blessures.

Arbitrage
Scheidsrechter: Joey Kooij
Assistent-scheidsrechters: Patrick Langkamp en Dyon Fikkert
Vierde official: Jannick van der Laan
VAR: Freek van Herk
AVAR: Terry Hoekstra

Kaartverkoop
Supporters die morgenavond meegaan naar Doetinchem kunnen vanaf 16:00 uur terecht in het supportershome. De partybus vertrekt om 16:45 uur, de gewone bus een kwartiertje later. Voor dringende zaken kun je mailen met info@sbvexcelsior.nl.

Terug naar overzicht